Příspěvky uživatele - 64.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Syrová a klasická strava pro psa, 3.1.2012
divocí psi a veškerý predátoři jdou nejvíce a nejdříve po syrových vnitřnostech... ani nemáte tušení jaké stopové prvky se v nich nachází... ty nikde nekoupíte... přál bych vám vidět výrobu VIP granulí nebo konzerv... ano výrobci dostanou čerstvé... celý příspěvek >
Jeseteři, 2.1.2012
je to jedno, záleží na financích..betonový několikrát dráž
Jeseteři, 2.1.2012 Obsahuje fotku
proč né, ale né samotné, teda né jenom játra i jiné krmivo, pozor na zakalení vody v případě víc než sežerou..já jsem to měl udělané tak, že zmrzlá játra jsem nastrouhal a smíchal s lonmixem, nebo něčím podobným a udělal kuličky o velikosti průměru... celý příspěvek >
Jak chovat kohouta pro peří ("kosárky"), 2.1.2012 Obsahuje fotku
vykastrovaný kohout nebo dočasně utlumený hormonálně (kapoun) se mění v obraze na slepici(pod utlumením jen dočasně)..pro chov na peří je normální život kohouta bez konkurence ve větším travnatém výběhu, dosti velký vlez(výlet) do kurníku a hřady... celý příspěvek >
Jaké pálivé papričky a jejic pěstování, 2.1.2012 Obsahuje fotku
já doporučuji tyto, pěstuji je ve kbelících... dobré na sušení i nakládání..pálivost vysoká
Sezení na bidlech, 30.12.2011
záleží na počtu slepic, jinak mají být hřady v rovině... samozřejmě když se vejdou na horní tak spodní jim slouží jako žebřík..jinak žebříkový hřad v plném obsazení je nevyhovující..viz níže a odkaz na stránky do vyhledávače ,,chozadru"
Pařez VS sekačka, 30.12.2011 Obsahuje fotku
ten co jste tahal sekačkou, vykopávám botouale na takové hniláky musíte mít ocel.špičku
Pařez VS sekačka, 30.12.2011 Obsahuje fotku
ale jo nějaký jsem už vytáhl..není to zase taková věda, kdýž víte za který kořen vzít
Nenesou, 27.12.2011
  to záleží na době jejich vylíhnutí... příliš rané líhnutí má sice časově nejlepší předpoklady pro vysokou snášku, ale dosti často nastává na podzim, nebo mírná zima krční pelichání, které je spojeno s menší nebo scela přerušenou snáškou, tak... celý příspěvek >
Králíkárna, 27.12.2011 Obsahuje fotku
zdejte do vyhledávače google obrázky a vložte,,Rabbit Hutch" nepřeberné množství a nápadů
Kdy je nejlepší doba k sadbě brambor, 27.11.2011
Zdravim, letos jsem zasadil 1.4.2011, nať mi vzešla asi 5 cm nad povrch a přišel mráz asi -4°C. Všechno zmrzlo, ale asi po 10 dnech krásně obrazily. Bydlím na Královehradecku.
Proč mě uhynuli jeseteři?, 25.10.2011
Pěkný den, je vidět, že už máte hodně zkušeností. Především chci poděkovat za radu s krmivem, právě jsem ho zkusil objednat. Jinak naše jezírko je tvarem něco mezi srdcem či ledvinou. Jedna část mělčí, v druhé části je hloubka tůňky něco přes... celý příspěvek >
Proč mě uhynuli jeseteři?, 24.10.2011
Posílám pozdrav do Slatiňan a moc děkuji. Můj mužský je teď v práci, ale prý Vás a Vaše podvodní království s kamerou zná z netu. Jsme rádi za rady. Jak se jeseteři krmí jsme pozorovali, na dno vidět je, také ho čistíme, bohužel tohoto maličkého jsme... celý příspěvek >
Proč mě uhynuli jeseteři?, 23.10.2011
Pěkný den, prosím o radu. Dobrý den, prosím o radu ohledně malého jesetera, je to mládě asi 20 cm. Máme ho přes 3 měsíce v zahradním jezírku cca 100 kubiků vody. Původně jsme měli dva malé, ale prvního nám nejspíš vytáhla kočka, jsou to asi 3... celý příspěvek >
Tlustice, 6.6.2011
Dobrý den, mám tento problém :po přesazení tlustice se kmínky ohýbají k zemi a na horní části vybíhají bílé výrůstky připomínající tykadla hlemýždě.Nevíte, co to může být?Děkuji za radu, Blažek.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika