Příspěvky uživatele - 143.13

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ochrnutí slépky, 27.2.2013
no tak to by mě nenapadlo, určitě vyzkouším, ted jen čekám až začne snášet a pujde k ostatním
Ochrnutí slépky, 20.2.2013
tak jsem šla na ni a najednou se postavila na nohy, dnes už chodí, ale je docela slabá, myslím,že to bylo opravdu tím vitamínem B2.jestli ještě zesílí a začne běhat, máme vyhráno.děkuji všem za rady
Ochrnutí slépky, 18.2.2013
 jj zítra jí picnu, jen nevím, jestli jí mužu uvařit do polívky, mám malé dítě, tak se docela bojím.
Jsem si to popletla, dávám b komplex
no měly by tam být vitamíny B ještě nakoupím nějaké vitamíny a pak se rozhodne.chovám teprv prvním rokem, tak tomu moc nerozumím.
Ochrnutí slépky, 17.2.2013
dávám jim směsku, tam by měly být všechny vitamíny tuším ne? dnes jsem nasadila betakaroten, tak uvidím.začla ještě tak rychle dýchat s otevřeným zobákem
jak dopním vitamín B?
tak jsem si četla o nemocech slípek a vypadá to na markovu nemoc, ale nevím.budu jí muset picnout a prohlédnout zevnitř, mohla by nakazit celý chov. je mi jí líto, nemá ještě ani rok a byla to dobrá nosnice.
Ochrnutí slépky, 16.2.2013
dobrý den, potřebovala bych poradit, slípka mi přestala chodit, jen leží a nehýbe se.když jí zvednu a chci postavit na nohy tak je má jakoby v pěst, dala jsem jí zrní a vodu, normálně jí i pije, tak nevím.nemuže mi někdo poradit?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika