|
Příspěvky uživatele - 143.13
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ochrnutí slépky, 27.2.2013 no tak to by mě nenapadlo, určitě vyzkouším, ted jen čekám až začne snášet a pujde k ostatním
|  | Ochrnutí slépky, 20.2.2013 tak jsem šla na ni a najednou se postavila na nohy, dnes už chodí, ale je docela slabá, myslím,že to bylo opravdu tím vitamínem B2.jestli ještě zesílí a začne běhat, máme vyhráno.děkuji všem za rady |  |
|  | Ochrnutí slépky, 18.2.2013 jj zítra jí picnu, jen nevím, jestli jí mužu uvařit do polívky, mám malé dítě, tak se docela bojím. |  | Ochrnutí slépky, 18.2.2013 Jsem si to popletla, dávám b komplex |  | Ochrnutí slépky, 18.2.2013 no měly by tam být vitamíny B ještě nakoupím nějaké vitamíny a pak se rozhodne.chovám teprv prvním rokem, tak tomu moc nerozumím.
|  | Ochrnutí slépky, 17.2.2013 dávám jim směsku, tam by měly být všechny vitamíny tuším ne?
dnes jsem nasadila betakaroten, tak uvidím.začla ještě tak rychle dýchat s otevřeným zobákem |  | Ochrnutí slépky, 17.2.2013 jak dopním vitamín B? |  | Ochrnutí slépky, 17.2.2013 tak jsem si četla o nemocech slípek a vypadá to na markovu nemoc, ale nevím.budu jí muset picnout a prohlédnout zevnitř, mohla by nakazit celý chov. je mi jí líto, nemá ještě ani rok a byla to dobrá nosnice.
|  | Ochrnutí slépky, 16.2.2013 dobrý den, potřebovala bych poradit, slípka mi přestala chodit, jen leží a nehýbe se.když jí zvednu a chci postavit na nohy tak je má jakoby v pěst, dala jsem jí zrní a vodu, normálně jí i pije, tak nevím.nemuže mi někdo poradit? |  |
 |
|
|
|