Příspěvky uživatele - 78.74

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kozí mečení, 3.9.2014
mám to podobné, ale mám jedn jednu kozenku :) je moc šikovná, chodí semnou na procházky a kdysi jsem měla úplně stejný problém. vždy když jsem odešla tak mečela jak o život! :/ ale teď jsem jí vždycky při odchodu dala trošku ovsa a mlčela :) zkuste... celý příspěvek >
Koza a kůzlátka, 29.8.2014
já bych jí připouštěla až v koncem října - podle toho kdy začne prskat.  Dekuji za radu :)
Kůzlata a odčervení, 28.8.2014
Ahoj. Kdy se odčervují kůzlata?? vím nějak po porodu, ale nevím kolikátý týden. :(a koza se taky musí odčervit po porudu né?? prosím poraďte... :( mám v tom zmatek.. :(
Koza a kůzlátka, 28.8.2014
Ahoj, prosím Vás i radu. Máme kozičku 7-8 měsíců starou a váží přes 40kg. MYslíte že by mohla mít už letos kůzlátka? Nebyla nemocná, je dobře živená, hodná a myslím že by se o kůzlátka dobře postarala. Ke kozičce chodím i několikrát... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 12.7.2014
jako prominte ale já mám slepice.. a ty žerou naprosto všechno.. i zkvašené zbytky.. myslím že by jim nedělalo problém sežrat kyselý tvaroh..  
Dotaz k chovu kozy domácí, 21.4.2014
pastva, seno, čistá voda, zrní, šrot, zelenina, ovoce, vařené bambory, větvičky (smrk, vrba, ovocné stromy), sůl ... je toho hodně nevystačí si pouze se senem, vodou, chlebe a pastvou.. potřebuje vitamíny. chlívek musí být suchý, dobře... celý příspěvek >
Podestýlka, 25.10.2013
Moje slova :) já to tak taky dělám :) Renča :)
Slepice si vyzobávají peří, 25.10.2013
pane bože.. odpusťte mi že se sem přidávám ale vy se tady hádáte kvůli tomu jestli slepice můžou granule pro kočky a psi a nebo ne! slepice sežerou všechno co žerou ostatní.. i mrtvímu oko.. když nejsou granule moc velké tak nevím proč by je nemohli... celý příspěvek >
Růst Kuřátek, 25.10.2013
Děkuji Vám Jano :) na zahradě jsou i s ostatními slepicemi a kouhoutem :) budu jim dělat míchání :) ale budu toho muset udělat víc i pro i pro větší slepice.. protože by jim to asi sežrali :( 
Čím nejlépe krmit slepičky v zimě?, 25.10.2013
Děkuji Vám moc za radu :) skusím vařit brambory :) a stačilo by 2x do týdne? :) a ještě bych se chtěla zeptat.. jak bych je mohla pořádně vykrmit na zimu? :)
Podestýlka, 23.10.2013
...Taky si myslím :) Renča
Podestýlka, 23.10.2013
nechci se vám do toho plést.. ale myslím si že dřevo (piliny)  se normálně používají stejně jako sláma atd.... v lese se taky dřevo rozloží :). tak nevím proč né na záhonku. Ano sice to bude asi déle trvat ale stejně se to rozloží tak či tak.... celý příspěvek >
Růst Kuřátek, 23.10.2013
Dobrý den. Mám 13 týdení kuřata a připadá mi že jsou nějaký drobný, pouštím je na zahradu aby si mohli nahrabat červíky a dávám jim zbytky co zbydou v kuchyni.. prosím poraďte, jak mám udělat aby přibrala PS.. ale abych nemusela kupovat nějaký... celý příspěvek >
Čím nejlépe krmit slepičky v zimě?, 23.10.2013
Ahoj. chtěla bych se zeptat, čím bych mohla krmnit slepičky v zimě. Normálně v zimě jim vařím těstiviny dostávají zrní a někdy sušené kopřivy stačí to?   Napiště prosím svůj názor :)
Vejce bez skořápky, 22.5.2013
Slepičky musí mít taky klid, musí mít 2x do týdne několik usušených na jemno nadrcených skořápek (já jim to vždy přimíchám do zrní) mucí mít nějaké klidné stinné místo na snášení a taky nějaké sluné aby se mohli slunit a taky vápenec :)
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika