|
Proč nenesou?, 19.11.2013 Moc děkuji za odpověď :) |
 |
Proč nenesou?, 17.11.2013 Kuřátka mám od mala od 1. dne jejich života ptala jsem se na to v obchodě když jsem jim kupovala výživový šrot dělám něco špatně nebo je to zimou? |
 |
|
 |
Proč nenesou?, 10.11.2013 Dobrý den mám 24 týdenní kuřátka Hamburčanka černá.Nezačali nést čím to je jsou mladé v obchodu mi říkaly že ponesou 22. týden! |
 |
Kuřata přelétávají ohradu, 18.8.2013 Dobrý den mám 11 týdení kuřátka a přelétávají mi ohradu mohu jim přistřihnout křídla nebo co mám dělat? |
 |
Chci si vychovat kvočnu, 5.6.2013 Dobrý den. kdyby jste sehnala plemeno hedvábničky je to okrasné plemeno ta vám vysedí snad všechno! :) |
 |
Slepičky a dravci, 1.6.2013 Dobrý den není to jisté ale na stromy dejte CD, zářivé věci mě to pomohlo... jestřáb už se nevrátil.. :) |
 |
Kvočna na vejcích, 1.6.2013 Dejte pod ní násadová vejce a za třeba 5 dni normální Snad to pomuže... |
 |
Jaké plemeno slepis si vybrat aby seděla na vejcích?, 28.5.2013 Dík moc a kde se dají sehnat u nás na trhu nejsou... |
 |
Jak se starat o kuřátka, 28.5.2013 Dík a ja jen jestli by na ně nemohl foukat teplý vzduch místo žárovky je to možné nebo ne? |
 |
Jaké plemeno slepis si vybrat aby seděla na vejcích?, 28.5.2013 Dobrý den potřebuji poradit jaké plemeno slepice dokáže sedět na vejcích a starat se o kuřátka 24 hodin denně dík za odpovědi :) |
 |
|
 |
Jak se starat o kuřátka, 28.5.2013 Dík a je nějaké výživové jídlo pro ty kuřátka aby lépe rostla atd..? Kromě K1. |
 |
Jak se starat o kuřátka, 27.5.2013 Dík a nemuže od tej žárovky chytnout to seno? přez den nejsem doma od 6 do 15:00? |
 |
Jak se starat o kuřátka, 27.5.2013 Děkuji všem a mužu v ty bedně mít seno? |
 |
Jak se starat o kuřátka, 27.5.2013 Dobře a kolika watovou žárovku nad nima mám nechat svítit aby jsem dosáhla 33 stupnu C? a jake krmivo jim mam davat mam koupene K1. |
 |
Jak se starat o kuřátka, 26.5.2013 Dobrý den. Potřebuji poradit za týden se my vylíhnou kuřátk a mam na ně svítit lampou nebo jak se o ně mám starat? Stačí jim 20 °C nebo vice přez den nejsem doma a lampu nemužu nechat svítit prosím poraďte jak a co jimm mám dávat k jídli nějaké lepší... celý příspěvek > |
 |