Příspěvky uživatele - 100.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Proč nenesou?, 19.11.2013
Moc děkuji za odpověď :)
Proč nenesou?, 17.11.2013
Kuřátka mám od mala od 1. dne jejich života ptala jsem se na to v obchodě když jsem jim kupovala výživový šrot dělám něco špatně nebo je to zimou?
Proč nenesou?, 10.11.2013
Dobrý den mám 24 týdenní kuřátka Hamburčanka černá.Nezačali nést čím to je jsou mladé v obchodu mi říkaly že ponesou 22. týden!
Kuřata přelétávají ohradu, 18.8.2013
Dobrý den mám 11 týdení kuřátka a přelétávají mi ohradu mohu jim přistřihnout křídla nebo co mám dělat?
Chci si vychovat kvočnu, 5.6.2013
Dobrý den. kdyby jste sehnala plemeno hedvábničky je to okrasné plemeno ta vám vysedí snad všechno! :)
Slepičky a dravci, 1.6.2013
Dobrý den není to jisté ale na stromy dejte CD, zářivé věci mě to pomohlo... jestřáb už se nevrátil.. :)
Kvočna na vejcích, 1.6.2013
Dejte pod ní násadová vejce a za třeba 5 dni normální Snad to pomuže...
Jaké plemeno slepis si vybrat aby seděla na vejcích?, 28.5.2013
Dík moc a kde se dají sehnat u nás na trhu nejsou...
Jak se starat o kuřátka, 28.5.2013
Dík a ja jen jestli by na ně nemohl foukat teplý vzduch místo žárovky je to možné nebo ne?
Jaké plemeno slepis si vybrat aby seděla na vejcích?, 28.5.2013
Dobrý den potřebuji poradit jaké plemeno slepice dokáže sedět na vejcích a starat se o kuřátka 24 hodin denně dík za odpovědi :)
Jak se starat o kuřátka, 28.5.2013
Dík a je nějaké výživové jídlo pro ty kuřátka aby lépe rostla atd..? Kromě K1.
Jak se starat o kuřátka, 27.5.2013
Dík a nemuže od tej žárovky chytnout to seno? přez den nejsem doma od 6 do 15:00?
Děkuji všem a mužu v ty bedně mít seno?
Dobře a kolika watovou žárovku nad nima mám nechat svítit aby jsem dosáhla 33 stupnu C? a jake krmivo jim mam davat mam koupene K1.
Jak se starat o kuřátka, 26.5.2013
Dobrý den. Potřebuji poradit za týden se my vylíhnou kuřátk a mam na ně svítit lampou nebo jak se o ně mám starat? Stačí jim 20 °C nebo vice přez den nejsem doma a lampu nemužu nechat svítit prosím poraďte jak a co jimm mám dávat k jídli nějaké lepší... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika