Příspěvky uživatele - 84.189

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Líhnutí kuřátek, 2.7.2015 Obsahuje fotku
tak jsem mrňata již pustila ven,, doufám, že ne moc brzy.. ??? zdálo se mi že když jsou tak krásná tepla nemělo by to vadit. Doufám, že jsem nic nepo... a kdyby se ochladilo mám je šoupnout dovnitř,? venku mají na noc zavírací boudičku,... celý příspěvek >
Líhnutí kuřátek, 21.6.2015 Obsahuje fotku
Zdravíme zpátky po dovolené, celý čtyřlístek se mi vyfotit nepodařil, jelikož dostat je na jedno místo není v mých silách, tak aspoň dvě prťátka,, jak se již opeřují. Máme z nich velkou radost.
Kohout nebo slepice, 16.7.2014 Obsahuje fotku
a tahle?
Kohout nebo slepice, 16.7.2014 Obsahuje fotku
dobrý den, co myslíte kohout nebo slepice,,?? jsem začátečník, ale vidím to na dva kohouty nebo ne??
Kýchající kuřice, 10.7.2014
Dobrý den, máte někdo zkušenosti s tím, že by kuřičky kýchali,,?? jinak vypadají naprosto zdravě jen pšíkají a občas se jim udělá bublina na zobáku,, čirá,,nic hnisavého.. oči čisté,, vypadají jinak v pořádku. Říkám si, zda nenastydli při tom... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika