|
Krůta začala snášet, 29.6.2017 děkuji za rady všechny krůty ještě běhaj jsou pěkné a vajíčka jak říkáte jsou krásná, takže,prozatím je nechávám až nebudu je mít čím krmit tak hold budu muset je... |
 |
Krůta začala snášet, 13.6.2017 ale ano vím, že jsou krůty menší než krocani,ale vždyt nemají ani ještě 7 měsíců.Ale zase pořád nevím jestli je máme... moc se mi do toho nechce |
 |
|
 |
Krůta začala snášet, 13.6.2017 to jsem ráda, že teda jsou výborná nikdo to u nás nechce jíst, že to neznají :-),ale poradte s tím růstem krůty.Nemáme je na vajíčka, ale na výkrm a tak se opět ptám Myslíte, že ještě poroste? nejsou moc velkéasi 8 kg?!snad mají.Nebo půjde dokonce z... celý příspěvek > |
 |
Krůta začala snášet, 12.6.2017 mám krůty na výkrm v dubnu jsem je kupovala jako 11ti týdenní a ted mi zacala asi jedna nevím mám jich 5 a prozatím je jedno vajíčko denně už 4 dny.Co s krůtama porostou ještě? nebo je zabít? poradí mi někdo?děkuji |
 |
Krocen nežere, 30.5.2017 moc děkuji hlavně že nejsou nemocné. Trochu ale brzo vždyt mají asi 5 měsíců a budou ještě přibírat když chtějí toto?Aby nechtěly být jak Twigi |
 |
Krocen nežere, 30.5.2017 ne nežije, ukončili jsme mu život sami a čistá váha byla 5 kg.Už jsme i něco snědli a žijeme tak kromě játry ta měla fleky bylo maso OK. Za 14 dní mi onemocněl další, ale tentokrát jsem nasadila Entizol 5 dní ráno a večer po půlce tab. a krocan je v... celý příspěvek > |
 |
Krocen nežere, 22.4.2017 Dobrý den mám prosbu jestli mi někdo poradí krocan asi 7 kg, jsem si všimla včera že sedí a nežere jak ostatní.Nevypadá špatně, chodí,ale tak nějak pomalu, ale postaví se sám a dnes ráno jsem si všimla, že vykadil takový jasně žlutý řidší trus.Mám... celý příspěvek > |
 |
Slepice nesnášejí, 5.8.2015 Pěkně napsáno i pravděpodobně pravdivě
|
 |
Slepice nesnášejí, 5.8.2015 Já velmi moc děkuji určitě mi Váš příspěvek hodně dal mnoho věcí jsem nevěděla, třeba to obrácení slepičky na záda.Díky moc za velmi užitečné rady.Ještě nikdy jsem neodčervovala slepičky proti vnitřním červům, možná i to je můj problém |
 |
Slepice nesnášejí, 4.8.2015 Moc děkuji také za veškeré informace.Doplnuji jen, že kurník je velký přibližně 4x3,5m a ještě k tomu na patro.Čistíme ho co dva měsíce úplně na dlažbu která je z kachlí.1x do roka bílíme neobložené stěny vápnem.Jednou jsem se pustila do tak... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Slepice nesnášejí, 3.8.2015 Moc děkuji za odpověd. Sice jste mě vůbec nepotěšil, hlavně tou poslední větou :-(. Nevím jestli to dokáži.Budu muset se poradit s rodinnou.Vždyt mají teprve dva roky ach jo :-( |
 |
Slepice nesnášejí, 3.8.2015 Dobrý den mám taky problém se snáškou.Měla jsem 9 slepic a dne 27.5.2013 jsem přikoupila17 kuřic začaly krásně snášet v létě 2013 každý den bylo tak 11 - 15 vajíček.V roce 2014 z přestávkama snášky (přepeření atd.) bylo vše v pořádku.Některá stará... celý příspěvek > |
 |
Vlašský ořech - nemoc listu (fotky), 28.10.2013 Bohužel se to přes zimu nestratí taky mám nádherný ořešák velké ořechy, ale každý rok větší polovina má na plodu slupku přilepenou zčerná a není z ořechu pak nic.nevím si taky rady kdyby někdo věděl jak na to aby ořechy byly zdravé.... celý příspěvek > |
 |