Krocen nežere

fijalinka - (10) - 150.81 (?)
30.5.2017 12:36

ne nežije, ukončili jsme mu život sami a čistá váha byla 5 kg.Už jsme i něco snědli a žijeme tak kromě játry ta měla fleky bylo maso OK. Za 14 dní mi onemocněl další, ale tentokrát jsem nasadila Entizol 5 dní ráno a večer po půlce tab. a krocan je v pořádku  :-) další už neonemocněli teda do ted tak to snad vydrží.Krocany jsem ze začátku měla vždy na chvíli se slepicemi, ale ted od toho druhého co byl nemocný , tak jsou zvlášt jen je musím vždy přehnat přes slepičí pozemek, ale jen tak asi 8m tak věřím, že už bude dobře.

Mám ale jinou prosbu dvě samice krůt mi někdy sednou na zem svěsí křídla a nechtějí jít.přitom žerou, pijou a ráno jdou z krutníku ven a večer je zase zaháním tak jdou.Včera, ale jedna si sedla při zahánění a já jí musela odnést, do ohradky do krutníku už zase šla.Ráno šly všechny normálně.Si se mne dělají srandu nebo co?!

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
fijalinka - (10) - 150.81 (?), 22.4.2017 9:28, zobrazeno: 11610x

Dobrý den mám prosbu jestli mi někdo poradí krocan asi 7 kg, jsem si všimla včera že sedí a nežere jak ostatní.Nevypadá špatně, chodí,ale tak nějak pomalu, ale postaví se sám a dnes ráno jsem si všimla, že vykadil takový jasně žlutý řidší trus.Mám celkem 10 krůt a těch zbývajicích 9 je v pořádku díky moc za pomoc

host - 70.168 (?), 22.4.2017 20:56

Jestli máte zároveň slepice, je nejpravděpodobnější černohlavost. Veterinář by vám v tom případě předepsal entizol.

host - 157.239 (?), 27.4.2017 16:16

Žije ještě?

fijalinka - (10) - 150.81 (?), 30.5.2017 12:36

ne nežije, ukončili jsme mu život sami a čistá váha byla 5 kg.Už jsme i něco snědli a žijeme tak kromě játry ta měla fleky bylo maso OK. Za 14 dní mi onemocněl další, ale tentokrát jsem nasadila Entizol 5 dní ráno a večer po půlce tab. a krocan je v pořádku  :-) další už neonemocněli teda do ted tak to snad vydrží.Krocany jsem ze začátku měla vždy na chvíli se slepicemi, ale ted od toho druhého co byl nemocný , tak jsou zvlášt jen je musím vždy přehnat přes slepičí pozemek, ale jen tak asi 8m tak věřím, že už bude dobře.

Mám ale jinou prosbu dvě samice krůt mi někdy sednou na zem svěsí křídla a nechtějí jít.přitom žerou, pijou a ráno jdou z krutníku ven a večer je zase zaháním tak jdou.Včera, ale jedna si sedla při zahánění a já jí musela odnést, do ohradky do krutníku už zase šla.Ráno šly všechny normálně.Si se mne dělají srandu nebo co?!

host - 157.239 (?), 30.5.2017 15:47

Asi pohlavně dospívají, chtějí sex, nabízejí se, považují Vás za šéfacheeky! Podobně se chovají i např. slepice.  SPCH

fijalinka - (10) - 150.81 (?), 30.5.2017 16:48

moc děkuji smiley hlavně že nejsou nemocné. Trochu ale brzo wink vždyt mají asi 5 měsícůblush a budou ještě přibírat když chtějí toto?Aby nechtěly být jak Twigismiley

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Řezání zahrandních obrubníků5.4.2025
Řezání zahrandních obrubníků3.4.2025
Bojler Ariston - anoda30.3.2025
Bojler Ariston - anoda28.3.2025
Ventilátor na krbová kamna27.3.2025
Řezání zahrandních obrubníků10.3.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz