Příspěvky uživatele - 147.9

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev okurek - na Vysočině, 7.4.2011 Obsahuje fotku
Možná by pomohl miniskleníček z pětilitrové láhve na okurky která má uříznuté dno. Jde to udělat i kotoučem na řezání kamene který je mnohem levnější než diamantový a na sklo stačí. Okousaný okraj tolik nevadí stejně se zapíchne do půdy. Je třeba to... celý příspěvek >
Twist Off, 13.1.2011 Obsahuje fotku
Jedna drobná pomůcka když sklenice Twist off nejde otevřít. Stačí nasadit objímku používanou na hadice, s citem dotáhnout a pak jen otevřít. Zvládne to i slabá žena či vetchý důchodce. Pokud nejde víčko nadzdvihnout aby dovnitř vnikl vzduch je nutné... celý příspěvek >
Jak na rez hrušnovou?, 22.10.2010
Na nevinnost tújí bych nevěřil. U nás má túje každý soused a hrušně jsou nakaženy úplně všechny. I bez jalovců.
Čím stříkat plevel v jahodach, 20.10.2010
Nechci moc strašit ale jahody chcípnou první. Nešlo by to ručně?
Ochrana dřevěného plotu, 16.10.2010
Pražce jsou cítit skoro pořád. Hodně sousedů okolo je má. Ale plot opravdu po roce vyčichne a pak už je to dobré. Jen z ekologického hlediska jsou námitky ale proti pražcům je to zanedbatelné. Pražce jsou nacucány pod tlakem a mají toho v sobě dost i... celý příspěvek >
Ochrana dřevěného plotu, 16.10.2010
Měli jsme dřevěný plot natřený karbolineem. Vydrželo to 25 let pak se natřel znova a vydržel dalších 25 let. Teď je tam nový, zase natřený karbolineem a je tam zatím 12let bez údržby. Ale je pravda že první rok to pěkně smrdí. Další už ne. Ono je... celý příspěvek >
Měsíčková mast - sádlo?, 15.10.2010
Moje babička, dcera hajného, bývala vyhlášenou lidovou léčitelkou. Měsíčkovou mast dělávala jen z květů a doma vyškvařeného čistého vepřového sádla a fungovalo to. Ale upřímě řečeno ty dnešní masti toho dokážou stejně a často i víc. Sám jsem se o tom... celý příspěvek >
Jak zorat pole ležící ladem?, 15.10.2010
Fréza tohle opravdu nedokáže chce to opravdu silný traktor s pořádnými koly. Záleží samozřejmě na skutečném stavu pozemku a také na tom s čím se tam dostanete. Čím větší traktor tím lepší naděje na úspěch. Také jsem to absolvoval.
Gumové holinky, 12.10.2010
Já už kupuji výhradně Krakenky. Ty jsou určitě z gumy a zatím přežily i zimu. Soused si stěžoval že má mokré boty, já nemusel. Už jiné nechci.
Pálenka z bezových květů nebo plodů, 6.10.2010
Tohle dělá soused. Je to výborné akorát se tomu říká bílá hůl. Přeji mnoho úspěchů.
Liheň na drubež Bioska monoplast 60, 2.10.2010
Mno paní se to asi chce naučit a ne kupovat hotové slepice. Doporučuji si přečíst například starší knihu Dr. Vítězslav Orel a kolektiv - Umělé líhnutí drůbeže. Jsou i novější od pana Tuláčka z nakladatelství Brázda. Jen to chce začínat s menším... celý příspěvek >
Sadba celeru, 1.10.2010 Obsahuje fotku
Děkuji moc všem přispěvatelům za rady. Připojuji obrázek celeru který se také díky Vašim radám urodil. Mě letos poprvé ze semínek. Zdraví Zdeněk.
Pes hrabe na zahradě, 30.9.2010
Nebo pekinéze. Ten má krátké přední nožičky a hrabat neumí. Jen zadními a tak škodu nenadělá.
Lečo zavařené a zkažené, 27.9.2010
Tak tohle co píšete je stoprocentně spolehlivé. To nemá chybu.
Moření česneku, 27.9.2010
Asi bych ho namořil znovu. Nebo můžete zariskovat a třeba to vyjde.
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika