Příspěvky uživatele - 148.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Žloutnou listy švestky, opadávají - co s tím?, 30.7.2012
Moje švestka má zase 8 let, hodně letos obrazila, ale v posledních 2 měsících hodně padaly plody, zelené,teď i neuzrále fialové a její listy na celém stromu vybledly-jsou jakoby kt¨rupičkové.Taky nevím co s tím-hnojená je slepičincema a ostatním... celý příspěvek >
Dominant - ano nebo ne?, 16.7.2012
Já mám Leghorn, sice jen krátce, ale spokojenost maximální, nesou pěkně, bílá, menší vajíčka, jsou celkově lehké, ale nemají tendence létat, asi bych za jiné neměnila...
Nemocná slepice?, 13.7.2012
Děkuji za radu, hřad opravíme, sice je lehce zkosený, ale přihoblujem víc, ať se slípky mají dobře. Jen prosím, co je to ta jehla na zobáku? A proč má červeou tu ušnici? Je to tím křížením?
Nemocná slepice?, 7.7.2012
Prosím, je tu někdo, kdo by mi poradil? Mám pocit, jestli ta slípka nemá srdeční vadu, neroste jí hřebínek, celkově je taková jako kuře, při větším pohybu má hlavu zbarvenou až do fialova, v klidu lehce sípe při dýchání.Nemyslím, že by byla nějak... celý příspěvek >
Pochlubte se svojí zahrádkou, 24.6.2012
No musím říci, že všechny zahrady tady na fóru jsou nádherné a každá má své kouzlo- je vidět, že se jejich majitelé při práci na zahradě vyřádí. Některé jsou ukázkové, hlavně ty veliké, přírodní.Já mám bohužel takovou menší 2300m v obci dům vedle... celý příspěvek >
Vajíčka s dvěma žloutky, 22.6.2012
Mě by zase zajímalo, jak dlouho slípce trvá, než z těch prvních malých vajíček začné nést klasická větší vajíčka.Jedna mi nedávno začaka nést, nesla tak 3x, po 4 snesla velké vejce-myslela jsem, že už budou taková pořád, ale ono mělo 2 žloutky a hned... celý příspěvek >
Tráva růžoví - nějaká plíseň?, 13.6.2012
Zdravím, na trávníku jsem vypozorovala čertné malé fleky, které přibývají, jde ö to, že v nich tráva růžoví, až červená. Je to nějaká nemoc, jen si nemohu vzpomenout jaká.Máte s tím někdo zkušenosti, co s tím? Začalo se to objevovat v době sucha a v... celý příspěvek >
Dosavadní klady a zápory letošní ovocnářské sezóny, 12.5.2012
No já mám pocit, že sice moje stromy bohatě nakvetly, zejména hrušeň,ale jelikož v době jejich květu nelítaly včely, 80% těch květů odpadlo.Teď se sice zbytek nalévá, ale jestli příjdou mrazy, odejde i to málo.
Kocour krade, 8.5.2012
A já si říkám, že mi ze zahrady nějak záhadně mizí prádlo... né teď si dělám legraci, ani se Vám nedivím, že jste znepokojená jeho koníčkem, ale opravdu při té představě se musím smát:-))
Prosím o radu kolem hyacintu, 5.5.2012
Tak teď nevím, jestli nemám litovat toho, že jsem je vyryla a vyhodila. ASle jelikož byly zcela bez kořenů a nahnité obaly, tak by asi stejně nakonec skončily v koši, nebo rozložené v půdě. Budu tedy doufat, že to letos opravdu bylo zimou. Ostatní... celý příspěvek >
Prosím o radu kolem hyacintu, 3.5.2012
Mám dotaz- mají hyacinty radši suchší půdu?   Jde mi o to, že jsem asi 3 roky měla v půdě hyacinty, krásně nakvétaly, vloni jsem je stěhovala na jiné místo a v dobrém stavu jsem je zasadila na podzim. Letos na jaře vzešly jen špičky listů... celý příspěvek >
Psi a čůrání, 30.4.2012
Souhlasím, pokud chce někdo pěkbný trávník, ať si nepořizuje psa- ten totiž musí na toaletu ven a taky vyběhá cestičky a poničí rostliny. Je třeba se rozmyslet, jestli trávník, nebo pes. Milan.
Psi a čůrání, 28.4.2012
Ono ten dotyčný, co to napsal asi neměl na mysli jen mykózy ženské, ale celkově sklony k plísním a tak... No ale nechápu, jak může někdo kvůli trávníku ládovat psa kvasnicemi. Nenapadlo Vás, co mu to udělá se zažíváním? Dobrá, občas, pochopím,... celý příspěvek >
Psi a čůrání, 27.4.2012
já nic ověřovat nepotřebuji, je to můj názor a nehodlám zde psát poučky, ale zkušenosti. S pivovarskýma kvasnicema žádné zkušenosti nemám, nevím, kolim, stojí a kolik se jich dává denně, jen vím, že se z nich přibírá a ze zdravotního hlediska hrozí... celý příspěvek >
Myslíte že muškáty přežijí?, 30.3.2012
Psala jsem, že je to má první zkušenost.Na listy jsem je zalít nechtěla, lila jsem na zeminu z vrchu, aby si pěkně sedyl do hlíny, ale podařilo se mi polít i listy... No zvorala jsem to, já vím, teď je mám v předsíni, pořád na ně koukám, jak se jim... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika