|
Příspěvky uživatele - 41.2
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výhra v tombole, co je to?, 26.2.2013  Dobrý den, pomozte rozluštit nečekané výhry v tombole. Domů přinešeno a nevíme co to je, zda to dát ven, či nechat na okně v interiéru a jak to bude velké až to naroste také nevíme. Jaké stanoviště tomu dát. Moc Vám, zkušeným děkuji. Lukáš
|  | Jezírko + měděné svody + ryby, 24.1.2013 Dobrý den, prosím Vás o radu. Planuji realizaci zahradního jezírka cca 50m3 které chci napájet dešťovou vodou ze střechy.Problém je v tom že žlábky a svody jsou měděné! Muže to mýt nějaký vliv na ryby? Mate nějakou zkušenost s -jezírko+měděné... celý příspěvek > |  |
|  | Angrešt - řízkování, 6.11.2012 Možná jsem jen měla začátečnické štěstí, že se mi povedlo angrešt řízky namnožit. Řízky jsem brala z ostříhaných větviček koncem zimy, šikmo je zapíchala do běžné zeminy ve skleníku a nijak zvlášť se o ně nestarala. Skleník jsem zalévala... celý příspěvek > |  | Co dát na zahradu 10x7m, 500 m.n, 16.10.2012 Máte pravdu, na té je samozřejmě švestka (při psaní těch několika řádek jsem byla asi pětkrát vyrušena), hruška je na kdouli. |  | Co dát na zahradu 10x7m, 500 m.n, 16.10.2012 Před pěti lety jsem na tom byla stejně, jen místa mám dvakrát tolik, nejsem na kopci a nadmořská výška je u nás o pětinu nižší. Mohu-li radit nikoli odborně, ale ze své zkušenosti. Na zobání jsou ideální také maliny, rybíz a angrešt, z... celý příspěvek > |  | Růže ze semínek?, 11.10.2012 Loni jsem nasušila semínka ze zapomenutých šípků z neodstřihnutých květů růžových keřů, když jsem růže před zimou kopčila. Zkusmo jsem je pak zasela ve studeném skleníku.
Z růže Orava mi vyrostly sazeničky, které již jako osmi až... celý příspěvek > |  | Mountfield nebo Vari, 12.9.2012 Zatím jsme vyzkoušeli plečkování, orbu a včera i vyorávání brambor – zatím spokojenost. V této době prodejci kombinují části původní Vari s Vari Global. Ale já jsem chtěla a mám všechno Global. Má lehčí motor, ale prý je to zase vyváženo těžší... celý příspěvek > |  | Výborné podzimní, 10.9.2012 Netvrdím, že jde o o odrůdu, která má být právě zralá . Rubinola mi průběžně padá (červivé či od vos nazobané plody) a takto ji jíme už nejméně čtrnáct dnů. Zahrada má jižní expozici v 380 mnm, spousta ovoce (meruňky, rybíz, jablka... celý příspěvek > |  | Společný chov slepic a kachen, 8.9.2012  myslite ze je dobre chovat slepice z morčatami?
|  | Mountfield nebo Vari, 5.9.2012 Můžeme si vybrat, jestli chceme k té sestavě s vozíkem pohonnou jednotku Vari (34 kg) a nebo novou odlehčenou Global (20 kg). |  |
|  | Mountfield nebo Vari, 4.9.2012 Vari Global je již v prodeji, váží pouze 20 kg a prý má řadu vylepšení. Není ale ta nižší váha spíš na závadu, když se stejně přidávají závaží? |  | Jak obstály jednotlivé odrůdy 18.5.?, 19.6.2012 Potvrzuji Wimpiho zkušenost s Ametystem (českobudějovicko), je poměrně obsypaný plody. Ostatní odrůdy jsou na tom hůř, na prstech jedné ruky bych spočítala jablíčka na Rajce. |  | Pozdní jarní mrazy, 18.5.2012 Tak jsem byla právě venku a je tam pěkná zima. Teploměr nemám, ale kouří se od pusy. Rajčata jsem zabalila, ale čert ví zda to pomůže |  | Kohout hedvábničky, 17.5.2012 Kamarádce jsem dal kohouta hedvábníka k jejím 4 hybrydkám a už psala, že je "obšťastňuje" |  | Fotky kurníku a slepic, 7.5.2012  Naše Blanka podruhé, už trochu starší. |  |
 |
|
|
|