|
Příspěvky uživatele - 126.89
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Mohou to slepice zrat?, 20.4.2010 U nás také slepice vždycky kradou cokoliv co zbyde ze zabíjení králíků nebo po zabijačce, nemyslím si, že by jim cokoliv z toho vadilo. |  | Chtěl bych chovat včelstvo, 8.4.2010 Výborným zdrojem informací je časopis Včelařství, který je součástí členství v nějaké včelařské organizaci. Každý měsíc tam je rubrika, kde se píše, co aktuálně dělat se včelami. Chovám včely už dlouho, ale vždycky si ji rád přečtu. |  |
|  | Včely jaro 2010, 18.3.2010 Dobrý den, koukali jste se do včel? Já jsem se koukal dnes, zase po čtrnácti dnech pořádně létaly. Vypadá to dobře, ale uvidíme. Jak jste na tom Vy? Už nosí pyl. Netušíte někdo jaký to může být? Je jasně žlutý. |  | Začátečník - plánek úlu, 12.3.2010 Je to svatá pravda, ikdyž takhle pěkně sformulované jsem to ještě neviděl Pokud máte jen jedny včely, může Vás pěkně otrávit, když Vám přes zimu odejdou, ale pokud budete mít tak tři, můžete si ty třetí lehko doplnit. Mimo jiné kvůli... celý příspěvek > |  | Začátečník - plánek úlu, 11.3.2010 Pro začátečníky jsou také dotace na vybavení, bylo by ze všeho nejlepší nejdříve kontaktovat nějakou místní včelařskou organizaci, kde by Vám poradili s možnou dotací. |  | Začátečník - plánek úlu, 11.3.2010 Dobrý den, vy si chcete jako začátečník stavět úly? Nejdříve bych si nějaký pořídil, třeba starší, ale hlavně nástavkový. |  | Velké zahradní kolečko, 12.1.2010 Dobrý den, chtěl bych si pořídit velké zahradní kolečko, které bych používal hlavně na trávu ze sekačky, listí a v zimě na sníh. Jaké máte zkušenosti s kolečky pro tento účel? Nejvíce se mi líbí 180 l kolečko. Kolečka s dvěma kolečky se me mi zdají... celý příspěvek > |  | Pripustenie kozy, 28.12.2009 Když jsme měli doma kozu, tak babička vždy čekala, až začne koza pomekávat a vrtět ocasem, tak druhý den by se mělo jít ke kozlovi, ale budu rád, pokud se vyjádří ještě nějací větší odborníci než jsem já |  | Králíkárna, 9.11.2009 Myslím si, že je fajn stavět králíkárnu na kovovém rámu, protože veškeré dřevo může padnout za oběť králíkům, nebo jejich moči, tak ty dřevěné díly pak jen vyměníte a zbytek je stále dobrý a použitelný. |  | Slepice - kde se prodávají?, 7.11.2009 ... omlouvám se, napsal jsem to strašně, mělo být: vedle bývalé prodejny je soukromník |  |
|  | Slepice - kde se prodávají?, 7.11.2009 Jestli jste blízko od ČB, tak v Plavě u ČB je na návsi vedle bývalé (prodejny soukromník), u kterého se kuřata objednají a on je přiveze. Pak stačí k němu dojet a odvést si je. Už mnoho let si je takhle od něj kupujeme. |  | Krmení slepic o dovolené, 2.11.2009 Nevim, nevim, podle mě třeba kuny jsou úplně všude |  | Sekačka ABG 480, 6.8.2009 Dobrý den,
pane Václave děkuji za rady s ABG480,pomohly mi odstranit závadu.
Taky Václav P. |  | Jak vyrobit višňové víno?, 17.7.2009 kvasinky a živná sůl je moc dobrá věc, při kvašení je důležitá i teplota v místnosti kolem 20 až 25 stupni, vínko se pak nekazí a prokvasí ovoce jak má být, dobré vínko je i bezinkové... |  | Papoušek, který dobře mluví, 13.7.2009  Co jsem slyšel, tak výborní jsou pro mluvení žakové, ale ti nejsou moc dostupní, hlavně kvůli ceně. Zkušenosti mám s andulkami, které se také něco naučí. Je třeba koupit samečka, co nejmladšího a mít jen jeho. Nemám vyzkoušené jiné, ale doporučují se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|