Příspěvky uživatele - 218.17

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírko o šířce v průměru cca 3m, 17.2.2011
jardo smekam klobouk..koukal jsem na videjko pod hladinou a parada..možna neco takoveho zkusim taky sesmolit ;))
Nejchutnější rajčata, 16.2.2011
tady neco malinko napsane - Vliv Měsíce na zahradu, kdo by mel lepší at da vedet rádi se poučíme ;)
Recept na substrát, 16.2.2011
v k... f..u maji za 29 či ak nejak jsem dal za 10 l... a jsem celkem spokojenej od Ag.. je jemna s ostrým pískem..
mirku kde neni slunce ani ranost nepomůže... posledni roky je to alespon u nas se sluncem zle ze 3 mesicu 1,5 prší...
posledni 2 roky nebylo pořádne slunce tudiž nemohlo to rajsky byt chutove ono ani u nas nedozrálo a to ho mam 25 h na slunci ;))) Když vyjde rok bude vše zas v normalu...
Pěstování rajčat na síti, 11.2.2011
určite by to šlo i jsem to videl v řecku (mimochodem nejlepší rajsky co jsem jedl - samozřejme kradeny ;))) ale tam meli konstrukci dost bytelnou v řade tak 30-40 rajskych našponovane ocelove lanka a z nich spuštene cosik moc si to nepamatuji a tehda... celý příspěvek >
Poradte okurku, 11.2.2011
oponuji : u sousedu nestřikaji kupuji super okurky proti plisni a vysledek? tak tech 20 sklenek nekdy ani to ne oči pro pláč a za mesíc po okurkách... toto se da kde je teplo kde k tomu inklinuji podnebni podminky.. kde je vlhko neuspejete..
Jinan dvoulaločný a houbová choroba, 10.2.2011
taky bych řekl lišejnik...
Poradte okurku, 9.2.2011
no nevim bez chemicke ochrany pojde rychle každa okurka hold plísně jsou všude...
Odrůda rajčete, 9.2.2011
na jejich stránkach : Výběr balení k objednání: Omluvte nás, ale toto zboží není nyní možné koupit. O možnosti objednat tuto odrůdu se prosím informujte telefonicky. Děkujeme .. no ja ji chtel vyzkoušet a to me řekla prodejkyne - udajne mela školeni... celý příspěvek >
Odrůda rajčete, 9.2.2011
dnes me bylo zdeleno že pry Torino f1 se už nedodava na trh je tomu skutečne tak?
Předpěstované brambory bez mandelinky, 9.2.2011
collete - 12 kg sadby zhruba necelí metrak.. chutove vynikajicí, nerozvařují se, sazeno loni 20 dubna..25 července prvni sklizen.. posledni v pulce srpna... uskladněno a vydrželi až do ledna uplne v pohode, nemekli chut si udrželi...
Králičí nemoc, 8.2.2011
Co je to za chorobu když na v jatrech kraliku jsou smetanove vačky a po rozříznutí vyteče hnis?
Škůdce na orchidei, 4.2.2011
špatně zaostřřené, ale svilušky to nebudou jsou to malinkati sotva zřetelni roztočíci to spíš budou červci... setřít hadřičkou omočenou v trochu jarove vode či mydle a stříknout mospilan a je to ;)
Kdy postřik proti kadeřavosti?, 2.2.2011
krásne výztižne detailně napsáno ;)
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika