|
Příspěvky uživatele - 6.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky kurníku a slepic, 17.4.2012  Zdravím, Naše slepičky se aklimatizovaly dobře, už samy hřadují, sami si zalezou do kurníku, vůbec s nimi není práce.Jsou moc šikovné a je s nimi legrace. |  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 17.4.2012 No my dneska narychlo dokoupili KZK, tak jim to dáváme.Je pravda, že porci moc nesní, většinou nechají a dojí to až druhý den.Sice mají menší výběh, ale asi je ta pastva nasytí taky. |  |
|  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 17.4.2012 No a to jim ublíží? Dívala jsem se na net a směs k2 pro kuřice je pro kuřata do 10 týdne. Co jim dát pak? Tu směs míchám se zrním, pečivem, přidávám skořápky, zelené... |  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 16.4.2012 A mohu jim tím ublížit? Co jím tedy mám dávat? |  | Fotky kurníku a slepic, 16.4.2012 no ti jsou super |  | Fotky kurníku a slepic, 15.4.2012 Moc pěkné, dělali jste sami? |  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 15.4.2012 Musím ty holky pochválit- dneska se samy pěkně k večeru odebraly do kurníku a 4 seděly na hřadu, jen jedna seděla na dé desce pod hřadem, ale vysadili jsme jí k ostatním.Vypadají spokojeně, žerou zatím vše co dostanou, tak z nich máme čím dál větší... celý příspěvek > |  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 13.4.2012 O tom Konvitu jsem vůbec nevěděl, to jim musím dávat? Mám pro ně směs pro nosnice.
Jinak dnes spaly zase natlačené v hnízdě, dal jsem jim uvnitř žrádlo s vodou a až se trochu vyhřál vzduch, otevřel jsem kurník- vůbec nepochopily, že můžou ven a... celý příspěvek > |  | Slepice a dest, 12.4.2012 Já řeším ten stejný problém, viz. diskuze níže... Ty moje více v tom dešti hrabou- asi hledají žížaly, ale mám taky strach, aby neonemocněly, přece jen jsou mladé a celou dobu byly zavřené. |  | Jak na mladé kuřice u začátečníka, 12.4.2012 Dobrý den, dost jsem pročítal tato fóra, ale informace, které bych potřeboval zjistit jsem nenašel ani zde, ani na netu.
Když jsem si jako začítečník předevčírem dovezl domů 14ti týdenní kuřice lenghorky, prodejcem mi nebylo skoro nic řečeno-... celý příspěvek > |  |
|  | Mohou to slepice zrat?, 12.4.2012 A mohou se jím dávat vyvařené kosti s tukem? Třeba dneska jsem dělala polívku a zůstalo mi plno tuku. A co vyluhovaný obsah čajového pytlíku? Pokud jim to nevadí, klidně jim to dám, pokud by to neměly jíst, tak to vyhodím- nejde mi o místo v... celý příspěvek > |  | Slepičky 13 týdnů, 11.4.2012 Dobrý den, já Vám neporadím, ale mám taky dotaz. Koupili jsme si včera 14 ti týdenní kuřice a jelikož jsme úplní amatéři, chceme jim nabídnout to nejlepší. Pořád máme ale strach, aby jim nebyla zima, aby dost jedly a pily. Nebude pro něšok, že se z... celý příspěvek > |  | Zahradnictví zoja, 6.4.2012 Máme objednáno, zatím nedošlo nic, protože jsem zažádali až o pozdější termín zaslání rostlin, ale uvidíme, dám pak vědět. |  | Myslíte že muškáty přežijí?, 29.3.2012 Pokusím se, ale moc šancí tomu nedávám.Asi jsem opravdu měla s tou sadbou počkat... |  | Jak se dají chovat papoušci?, 29.3.2012 Zdravím, jsem začátečník a uvažuji koupit papouška. Dříve jako dítě jsme měli doma andulku, někde ho děda našel a tak u nás zůstal.Měli jsme ho hlavně v kleci, občas proletl byt, ale vždy se zamotal do záclon. Vím že se nám vždycky vykadil na hlavu.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|