|
Příspěvky uživatele - 6.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Fotky kurníku a slepic, 5.12.2012 máte to nádherné, tam by se dobře bydlelo i,,člověku":-) Jak dlouho Vám trvala stavba? |  | Čmelíci, 3.10.2012 Ještě bych se zeptata, je pravidlem, aby v kurníku byly se slepicemi čmelíci? moje slípky jen občas popelí, v kurníku jsme u nich nic neviděla, jen komáry a mouchy. Může se stát, že my v kurníku čmelíky nemáme? |  |
|  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 25.9.2012 No tak kočička se u nás už ubytovala, spí u nás na terase a když jsme venku, hraje si s námi, během dne se courá po loukách a loví..je moc šikovná, řekli jsmesi, že teď už od nás snad neodejde... takže pojede na veterinu.Prohlížela jsem jí srst a... celý příspěvek > |  | Dobrá rada, 25.9.2012 To není žádná otázka, zakladatelka jen píše zkušenost a tím chce poradit ostatním... trochu to zavání reklamou, ale v případě zvířete, které mělo nákladné pořizovací výdaje, je výstavní a třeba šampion se to vyplatí... |  | Přišla k nám kočka - co s ní?, 23.9.2012 Zdravím, nedávno k nám přišla zatoulaná kočka bezdomovec, zželelo se nám ji a dali jí najíst.Od té doby má na terase krabici a dostává aspoň něco ráno a večer.Řekli jsme si, že jestli u nás zůstane, necháme jí odčervit, naočkovat a vykastrovat-je to... celý příspěvek > |  | Prosím je to žampión?, 19.8.2012  ještě jedna |  | Prosím je to žampión?, 19.8.2012  Roste nám do na zahradě v trávníku pod stromy, kde hnojím slepičinci.Už jsem něco sklidila a manžel riskuje a chce si z toho udělat smaženici.Nerada bych ale byla vdova... prosím koukněte a pisněte, co to je. |  | Nemocná slepice?, 1.8.2012 Manžel sice trvdí, že v polévce, ale já si to neumím představit a myslím, že toho ani nebude schopen... |  | Nemocná slepice?, 31.7.2012 Dobrý den, po delší době se vracím k témau, abych se one slípce omluvila- měli jste pravdu, je to kříženec leghornky a něčeho-má hnědá pírka na ocásku- a už konečně nese.Dokonce včera snesla 80g vejce- chuděra nechápu, jak to mohla ze sebe dostat:-).... celý příspěvek > |  | Nemocná slepice?, 11.7.2012  3 |  |
|  | Nemocná slepice?, 11.7.2012  2 |  | Nemocná slepice?, 11.7.2012  tady je ta správná |  | Nemocná slepice?, 11.7.2012 pardon špatná fotka... |  | Nemocná slepice?, 11.7.2012  Vidím, že zatím nikdo nenašel odpověď na to, co je mé slípce- přidám další foto, snad to pomůže.Jinak její stejně stará kolegyně už nese vajíčka a vypadá jako slípka, tady této zatím roste jen to pod zobákem, ale hřebínek má pořád stejně zakrslý,... celý příspěvek > |  | Fotky kurníku a slepic, 11.7.2012 Zdravím, máte to všichni moc pěkné.Chci se zeptat, jak to budete dělat v zimě, až slepičky nebudou moci ven do výběhu a budou muset trávit zimu v kurníku.Bude to pro ne zřejmě málo místa-třeba v mém kurníku je 7 slepic a malý prostor na to, aby... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|