|
Příspěvky uživatele - 86.69
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Neznámá rostlina - podruhé, 20.9.2012  dobrý den, nemohu najít kam jsem před časem zařadila žádost o radu určení mé neznámé rostliny.Letos mě vykvetla a tak přidávám druhou fotku s květem.Zná ji někdo, prosím? Děkuji Jana |  | Jak se jmenuje květina?, 16.4.2012 vavřín - bobkový list doma mám, ten to není... |  |
|  | Jak se jmenuje květina?, 16.4.2012  kamelie má tužší listy, vypadá jako čajovník, který mám vedle této rostliny a je v listech velký rozdíl... tloušku listu bych asi trochu přirovnala k hortenzii, jen hortenzie má listy světlejší, vyfotila jsem je spolu, vzadu je rostlina pro mě... celý příspěvek > |  | Je to škůdce?, 16.4.2012  Něco mě žere čaj!
na čajovníku na sodní části listů je vidět drobné černé tečky, list se kroutí.Přikládám foto, ale kdoví, jestli to na něm uvidíte dobře.Pokud ano, poradí mi někdo čím to zlikvidovat? Jana |  | Jak se jmenuje květina?, 16.4.2012 tak to vážně nevím, ale kávovník jsem si určitě neobjednávala, ale kdoví, co mě poslali? |  | Jak se jmenuje květina?, 16.4.2012  Také mám jednu rostlinku, ale bohužel nevím co to je? Koupila jsem si víc rostlin, přesadila a nepoznamenala jsem si, co to mám.Myslela jsem, že si budu vše pamatovat... pomůže mi někdo, co jsem si to koupila? Asi má rostlina špatný režim zálivky,... celý příspěvek > |  | Problémy s Goji, 16.4.2012 Připojuji s k řadě pěstitelů Goji.Objednala jsem si ji letos u Starkla, ale rostlina nezačala vůbec rašit a tak jsem tam napsala a oni mi zdarma poslali rostlinu novou, již narašenou, jen se mě zdá, že ty lístečky jsou trošku našedlé, mám strach, aby... celý příspěvek > |  | Jak rozmnožit kosatec, 20.3.2012 dobrý den,
chtěla bych se zeptat jak hluboko má být ve vodě žlutý kosatec, mám ho 2 roky a ještě nekvetl, prý je moc hluboko, začátek listů je asi 10cm pod vodou, jinak celá rostlina v nádobě asi 40cm ve vodě, děkuji za odpověd Jana |  | Do jaké hloubky vložit vodní hyacint v plastovém jezírku, 18.3.2012  ještě připojuji foto, které jsem pořídila :-) Jana |  | Do jaké hloubky vložit vodní hyacint v plastovém jezírku, 18.3.2012 loni mě vodní hyacint kvetl na všech rostlinkách, měla jsem jich asi 30,bylo moc krásné pokoukání, nevím kolik mě jich přežije zimu, zdá se, že mě je ted v nádobkách napadla sviluška, je to možné? Neví někdo čím se ji zbavit, aby s postřikem... celý příspěvek > |  |
|  | Pěstování amarylis po odkvětu, 24.9.2011 též jsem krásnou cibuli amarylisu letnila, v domnění, že bude krásná, velká, ale POZOR velice chutná slimákům, celý vnitřek mě do rána sežral a nemám nic :-((Jana |  |
 |
|
|
|