|
Příspěvky uživatele - 33.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Domácí pálenice značky DES, 6.9.2020 Dobrý den,
chtěl bych se touto cestou zeptat, jestli zde má někdo zkušenosti s prodávanými pálenicemi značky DES. Zvažuji pořízení modelu Stabilni kotel 160 l.
Děkuji všem za jakoukoli odpověď.
H.P.
|  | Lipnická švestka, 29.1.2018 Děkuji za uznání, když se někdo stromkům věnuje tak je výsledek vidět. Horší když někdo stromky nasadí a pak se nestará, zvlášť když je sucho. Chovanec Miroslav |  |
|  | Hibiscus moscheutos - Ibišek bahenní, nebo též americký ibišek (venkovní), 18.8.2017 Dobrý den, nejedná se o Hibiscus moscheutos, ale o Hibiscus esculetus- ibišek jedlý, pochází z Egypta, nepřežije zimu. Chovanec- Zahradnictví Lipník |  | Lipnická švestka, 30.4.2017 Málo urodná není, sklizeň v roce 2015 byla 65 kg z jednoho stromu, ale jsou tak velké, že postřik proti pilatce bez motorového rosiče prostě nejde. Chovanec |  | Lipnická švestka, 4.1.2017 Važeny pane, na našich stránkách jsou fotky jak ze sklizně, tak i velikost plodů. U 12 letých stromů byla v roce 2015 sklizeň 65 kg na stromek, nic netajím kdo přijel a chtěl vidět a ochutnat, tak viděl a ochutnal. Bohužel v r 2016 byla sklizeň... celý příspěvek > |  | Lipnická švestka, 4.1.2017 Špatně jsem umístil odkaz, mělo to výt výš k tématu přírustek. Chovanec Miroslav |  | Lipnická švestka, 4.1.2017 Tak toto je správně, je to hodně bujná odrůda, ale není důvod se obávat zlomení, první roky se musí vyvázat k tyčce. Chovanec Miroslav |  | Lipnická švestka, 4.1.2017 Nepochopím jak stromek nepřiroste ani o píď, můžete mne na mail nebo tady poslat fotky?Chovanec Miroslav |  | Lipnická švestka, 4.1.2017 Lipnickou švestku jsme prodávali na wavitu za 220 Kč a ne za 240 Kč, tak co tady píšete za nesmysly? Chovanec Miroslav |  | Lipnická švestka, 1.1.2017 Pokud jste tímto příspěvkem chtěl naznačit, že o odrůdu není zájem, tak se domníváte špatně. Na jaře 2016 nám tyto,,tisíce na prodej" stačilo asi na 14 dnů prodeje. Jen bylo škoda, že přišly tak silné mrazy v době květu, jinak by již tisíce zákazníků... celý příspěvek > |  |
|  | Avalon Pride, 23.11.2016 Máme jich dost a stále zasíláme a na i na jaře budeme zasílat. Zahradnictví Chovanec |  | Borůvka kamčatská, 8.7.2016 Vážený pane, některé recepty se jen tak nerozdávají, stojí za tím mnoho práce, ale v případě pálenky z plodů našich zimolezů je to jednoduché. Vyrobí se klasické ovocné víno, návod je přiložen u každých kvasinek. Víno se pak přepalí. Mimochodem když... celý příspěvek > |  | Merunka Goldstrike, Robada, nebo Farbaly, 5.1.2016 Co v září, letos jsem sklízel kvalitní meruňky 6 listopadu a byly na vánočním stole. |  | Lipnická švestka, 19.8.2015 Dobrý den, bujnější podnože jsou myrobalán a Adesoto. Na myrobalánu mám velké stromy, ale tam je problém s postřikem proti pilatce. Vrcholky jsem nenastříkal ani motorovým rosičem, takže spodní větve jsou pod tíhou plodů ohlé k zemi a vrch koruny je... celý příspěvek > |  | Lipnická švestka, 18.8.2015 Plody Lipnické budou k ochutnání ještě asi týden, pak budeme celý podzim nabízet k ochutnání sušené. Při nákupu stromků dáváme ochutnat i slivovici. Zatím je jí dost! Chovanec Miroslav |  |
 |
|
|
|