|
Ze starého tlumiče jak upravit otvírání skleníku, 22.5.2023 ze starého tlumiče jak upravit otvírání skleníku . Prosím jak upravit tlumič uvnitř aby otvíral okno skleníku . CO UDĚLAT s válcem a co udělat s tyčkou která běhá uvnitř., nebo se to nechává ... celý příspěvek > |
 |
Surfínie, 25.12.2020 Surfinie - Purple
Prosím mám semena v peletovací hmotě do jaký země je dát výsevní - řízkování nebo přímo do země pro substrát surfínie - petunie nebo je to jedno a dává se to v lednu koncem ano?... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Míchání hnojiv, 15.6.2020 prosím o radu, mohu míchat do kropáče hnojivo slepičince tekutý koupený a prášek plod a květ GOLD najednou? okurky rajský, papriky, kytky.
|
 |
Holandská semena, 13.5.2019 Dobrý den prosím kde seženu rajský červený holanský tyčkový Bokáčo- (Bogačo) nebo jak se to píše . Soused je kdysi měl a super , ale nikde o nich se na internetu nepíše... celý příspěvek > |
 |
Jak čistíte bazén?, 10.8.2016  Čím prosím čistíte bazén od nečistot? Bazenář mě "naverboval" do Vortexu 4, s náhonem na všechny 4 kola, ale jsou to vcelku vyhozené peníze. Linku vyčistí tak ledabyle, že ji stejně nakonec musím vzít žínkou já, rohy nečistí vůbec a přechody dno x... celý příspěvek > |
 |
Modrá skalice ano či ne?, 31.5.2015 prosím o radu
Mám doma 3 nádrže po 1000 litrech dešťové vody se kterou zalévám kapénkou i rozstřikem . ženu to čerpadlem na... celý příspěvek > |
 |
Vykuřovací patrona do skleníku, 1.5.2015 A co takhle Česnekové dýmovnice, která bez vedlejších účinků hubí řadu škůdců ve skleníku nebo zimní zahradě. Je to zajímavý ekvivalent k chemické ochraně. Jedná se o letošní novinku s širokým spektrem použití nyní i později za vegetace
|
 |
Žloutnutí resp. zbělení na zahradě, 23.4.2015 Prosím žloutnou mi taky kedlubny čím by to mohlo být ? Polil jsem je 1x lignohumátem , nebo v zemi je celerit jen trochu s novou ... celý příspěvek > |
 |
Spirála na rajčata a okurky, 6.4.2015 Spirály z OBY používám taky, venku mám jich 18 a k nim přivařený kousek 14 kulatiny do země a v skleníku používám 15 spirál originál jak jsem koupil. Všechny spirály jak venku tak i ve skleníku mají nahoře dirku originál do který dávám lanko na... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 28.2.2015 děkuji moc a moc za radu pomohli jste mi. Já mám připravenou zálivku jak u rajských, okurek tak i u paprik v zemi průsakovou hadicí (protože tomu moc nevěřím pči ucpání atd .i když to má filtr)... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 28.2.2015 Prosím o radu stačí ve skleníku vzdálenost mezi rajčatama tyčkovými (Tornádo atd.) 40 cm mezi sebou a mám to jen jedné řádce .Mám už připravený tyčky s zavlažováním a soused mi... celý příspěvek > |
 |
Vykouření skleníku, 22.2.2015 Prosím jaký máte zkušenosti s tímto kouřem BIO dým skleník - ochrana rostlin před hmyzem i za vegetace kdykoliv Dýmovnice s česnekovým olejem, který odpuzuje široké spektrum škodlivého hmyzu a roztočů.
|
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 25.1.2015 ano nevysévám , protože tomu nerozumím . Kupuji jen sazenice výběr na jaře je z několika odrůd u jednoho zahradníka , a jiný zase odrůdy jsou ve vyhlášených ... celý příspěvek > |
 |
Rajčata pro sezónu 2015, 24.1.2015 jsem v tomhle nováček a proto se ptám mám skleník a chci do něj dát rajský a papriky - Strakonicko.
1. Prosím jaký sazenice doporučujete . Kupuji jen sazenice semínka... celý příspěvek > |
 |
Čerpadlo pro závlahu, 10.1.2015 já mám čerpadlo PMC1004P (2200 kč) tři nádrže po 1000 l. na deštovou vodu z celého baráku , , která jde do nádrží přes odkalovací ... celý příspěvek > |
 |