|
Příspěvky uživatele - 88.61
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Písková filtrace na 12m3, 25.4.2016 Koupil jsem Steinbach speed clean 250. (3.8m3/hod) pro max bazen 18m3, rakouska vyroba, napln na 12kg pisku (takze pytel pekne na 2x), trny na pripojeni klasickych hadic. Cena 3000kc vcetne dopravy. |  | Třešeň odolná praskání v dešti, 5.5.2015 Sama Kordia je odolnější k praskání při deštivém počasí. Lucas |  |
|  | Maliník, který neodnožuje, 24.2.2015 Pokud opravdu chcete aby maliny nepodrůstaly do okolí, je třeba ohradit je do hloubky 50-60cm.Lucas |  | Koupě stromku (ů) starých odrůd, 1.11.2014 Jonathan, Breuhahnovo, Oldenburgovo, Matčino, Starking. Lucas |  | Mráz - mám nakrýt jahody?, 3.5.2014 díky, dám na Vaše rady.
Lucas |  | Zahájení roubování, 27.3.2014 Mám zatím jen krátkou praxi v roubování. U nás v podhůří Šumavy 480m n.m. začínají docela jabloně rašit. Rouby mám v lednici.Domníváte se, že je možno již začít roubovaz za kůru?
Milan |  | Zásah proti mrazu či monilioze, 25.3.2014 Dnes řeším takové dilema. Meruňky právě začínají nakvétat a pravděpodobně dnešní noc může být mrazivá. V sobotu, ještě před příchodem dešťů a ochazení při ještě nerozvinutých květech jsem použil Champion. Dnes ale váhám zda opět stříknout měďnatý... celý příspěvek > |  | Podnože do horších půd, 21.9.2013 Souhlas s Rubinolou, jen je třeba dát pozor na ochranu kmene před mrazovými trhlinami.
Lucas |  | Nejaromatictejsi odruda, 6.7.2013 Moje poloha je 480m n.m.,,ale je to sadařská oblast (Chelčicko). Mám VP, Harlayne, Bergeron, Sweet Red, Spring Blush. Letos se od všech dočkám úrody - od několika až po destítky kusů. Jedná se o mladé stromy od 3. do 7.let. Až na Bergeron... celý příspěvek > |  | Sušené švestky, povidla, 14.12.2012 Pro svou nadúrodou švestek i hrušek a jablek jsem se rozhodl pořídit novozélandskou sušičku (jméno si najdete), mám ji 6 let. Usuší i půlené švestky - za 20 hod s dvěma několikahodinnovými pauzami pro nasátí vlhkosti, jablka, hrušky,meruňky,... celý příspěvek > |  |
|  | Marmoritova omitka na gril a udírnu - ano čí ne?, 28.8.2012 Dobrý den, mám tuto omítku na krbu a peci. Na krbu zcela bez problémů, na peci, kterou roztápím na 350 st C vždy trochu změkne a pryskřice vysoupí na povrch, po zchlazení je vše opět při starém. Při rozumném topení bych z marmolitu na krb strach... celý příspěvek > |  | Vodnice, 27.7.2012 psali v zahrádkáři, že když se do ní navrtají nejací brouci nebo jiná havěť (květilka) tak vylučuje na obranu hořké látky a že je pak téměř nepoživatelná. doporučovali to zakrýt textilií v době náletu. |  | Hrách málo kvete - co s tím?, 19.7.2012 Slyšela jsem, že hrách málo kvete, když je sucho. Pokud je to tak, radím zalévat |  | Spring Crest, 27.6.2012 Máte někdo zkušenosti s touto rannou odrůdou?
Lucas |  | Somerset Seedless - vertiko?, 28.1.2012 Mám dotaz, lze tuto rannou odrůdu pěstovat jako vertiko? Či kterou jinou rannou odrůdu byste doporučili na tento řez?
díky Lucas
|  |
 |
|
|
|