|
Příspěvky uživatele - 70.240
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2024, 28.8.2024 Já už neexperimentuju, Miloši. Ale jsem rád, že jsem nějaká rajčata přece jen vysel, i když pozdě. Moc se mně do toho letos nechtělo. Tak dobrá rajčata koupíte v krámě jen málokdy, takže ok. Pokusím se ten porost pomocí prošlé Ortivy nějaký čas... celý příspěvek > |  | Rajčata 2024, 28.8.2024  Nevím, co pan PP, ale na porostu rajčat začíná být vidět, že se blíží konec sezóny. Možná je to taky tím, že intervaly mezi postřiky jsou 14 dní, nikoliv 7-10. Přibývá napadených listů i stonků, přesto sklizeň v současné době vrcholí. Jak jste na... celý příspěvek > |  |
|  | Broskyne 2024, 28.8.2024 Doufat se nedá v nic, Davide. Teploty rostou, slunečných dnů přibývá, zimy se zkracují, ale jarní mrazy zřejmě nikam nezmizí, ať už se otepluje jak chce. Co se týče meruňky Mayacot, tak jak jsem psal, za takto ranou odrůdu jsem velice rád. Že právě... celý příspěvek > |  | Jolina a Joganta, 28.8.2024 Dobro jutro, Milo. Zajímavá informace o slivce MONI, která se stala "modlou" v oblastech silně zasažených šarkou. Já na staré slivky nedám dopustit, zvláště letos kdy některé z nich na chráněném stanovišti přežily jarní mrazy. Jsem absolutně nadšený... celý příspěvek > |  | Meruňky 2024, 28.8.2024 ...Farbaly, Farclo to všetko dali preč
Klasika. My jsme se k nim s panem MH teprve "dohrabali" a ve světě už je dávajú preč. Hlavně aby vůbec nějaké přežily jarní mrazy, ať už jsou staré nebo nové. |  | Broskyne 2024, 26.8.2024 Zdraví kolega PzP. Jak se letos žije bez meruněk v "tisícihlavém" sadu, Davide? Velice by mě zajímalo, jestli ten roub Apredelice je nakonec Mayacot. Ověřit dobu zrání s jiným ranými odrůdami jsem nemohl, protože všechno zmrzlo. Nakonec bych byl za... celý příspěvek > |  | Jolina a Joganta, 26.8.2024 Zdravím, Milo. Jolina má nějaké náznaky, ale vesměs není zralá. Vím, že neuznáváš domáce slivky, ale je to momentálně zdejší největší delikatesa. Takový dobře vyzrálý rumunský Tuleu Gras, to je něco. |  | Amsdenova, 23.8.2024 Buď napíšete email, kde uvedete adresu kam obálku poslat, nebo máte smůlu. Navíc bych to poslal až budu moct. Na požadavky typu pošlete všechno, co máte, nereaguju. |  | Amsdenova, 23.8.2024 Poštovné neřešte a napište kam se má výhon poslat. |  | Broskyne 2024, 22.8.2024 Kutina a kolektiv uvádějí zrání u Cresthaven 25-30 dní po RH ve 4.týdnu srpna až 1. týdnu září a u Elberty 25-30 dní po RH ale v 1. týdnu až 2 týdnu září. Zvláštní, že. Navíc uvádějí, že v podmínkách jižní Moravy je Elberta pro svou náročnost málo... celý příspěvek > |  |
|  | Amsdenova, 22.8.2024 Máte to nějaké popletené, jak napsal kdysi Kuky, ale nikoliv fungicidy a insekticidy, ale pravděpodobně máte na mysli jinou odrůdu broskvoně. Jestliže jde o bělomasou, tak jako první zraje Primissima Delbard. Zrání je v pořadí Primissima Delbard,... celý příspěvek > |  | Broskyne 2024, 20.8.2024 Vtip je v tom, že nejde o ledajakou sortu. Například Kutina uváděl ve svém atlasu jako odrůdy s nejvyšší kvalitou plodů Cresthaven, Halehaven a právě B.J. Elbertu. U ní sice psal, že takové plody dává pouze na jihozápadním Slovensku, ale to platilo... celý příspěvek > |  | Jak dlouho trvá nabíjení e-cigarety?, 20.8.2024 Kdo má být Saša? |  | Rajčata 2024, 18.8.2024 Myslel jsem si, že chválit Gardenberry je "nošení dříví do lesa". Je to přece jen známá odrůda, která je již delší dobu v prodeji. Nevím, proč je osivo tak drahé, ale zdá se, že výhodou není jenom chuť, ale i pevné, chruplavé plody odolné proti... celý příspěvek > |  | Domácí švestka a Domácí velkoplodá, 17.8.2024  MH: Našla se přece jenom jedna Dolanka. |  |
 |
|
|
|