Příspěvky uživatele - 168.103

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2024, 8.9.2024 Obsahuje fotku
Pane Petře, rád bych Vám doporuřil vyzkoušet plísni odolné odrůdy rajčat. Sám jsem kvůli plísni několik desítek let rajčata pd širým nebem raději vůbec nepěstoval. Teprve před dvěma roky jsem to zkusil s rezistenty a připadlo mi to jako krok správným... celý příspěvek >
Počasí 2024, 5.9.2024
se srážkami je to jak kde. V ČB naměřil ČHMU na své stanici za poslední 4 týdny celkem 20,1mm srážek, z toho za posledních 10 dní ani kapku. Tam, kde nezaleju, je púda vyschlá půl metru hluboko a dešťovka v nádržích už není žádná. Štěstí, že ovoce... celý příspěvek >
Gala, 4.9.2024 Obsahuje fotku
Půl přepravky nádherně vybarvených plodů.
Gala, 4.9.2024
samozřemě mě mrzí, že ani obrázek formátu 3:4 se tu nezobrazí tak, jak má, tedy svisle, to dříve nebyl problém.🫤
Gala, 4.9.2024 Obsahuje fotku
Letos dozrála mnohem dříve i Gala Schnitzer. Výsadba podzim 2017, na M9. Snímek těsně před sklizní. Na stromku jsou ještě 18 plodů sloupcovité odrůdy Rumba a 4 plody odrůdy Sirius, ty na stromku ještě ponechám. Walter
Královna Viktorie, 1.9.2024
naprosto souhlasím. Sám bych si jí nepořídil, resp. nekoupil. Na zahradě ale byla, tak proč se jí zbavovat.Jen dodám, že žádný ze stromků, které jsem narouboval a zapěstoval v minulých letech, nemá tak chutné a sladké plody, jako původní starý strom.... celý příspěvek >
Královna Viktorie, 30.8.2024 Obsahuje fotku
poslední plody Královny Viktorie. Walter
Rajčata 2024, 23.8.2024 Obsahuje fotku
první pořádná sklizeň z odrůdy Rose Crush F1 vysazené ven 9. června. Prodejci uvádějí váhu plodů 200-250g a na tuto velikost jsem byl připravený. Ovšem nejméně polovina plodů má přes 350g, největší až přes půl kila. Za mě velmi chutný a velký... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 22.8.2024
U vás skořápky pomohly. Je dobře, že už problémy se suchou hnilobou nemáte. Gratuluji. Ale všichni nemají stejné podmínky pro pěstování, jako vy. Ale kdo z ostatních problém se suchou hnilobou má, múže zkusit totéž, co vy.
Rajčata 2024, 22.8.2024
36.120: Já jsem nedal do výsadbové jámy žádné nadrcené skořápky a se suchou hnilobou na biftecích taky nemám problém. Hrst nadrcených skořápek nic nevyřeší.
Rajčata 2024, 19.8.2024 Obsahuje fotku
Jak už jsem psal o Černi rajčatové na Rose Crush ve skleníku, včerejší foto vlevo je Crimson Crush, vpravo Rose Crush. Do skleníku jsem je dal především proto, aby co nejdříve zakořenily a vytvořily zálistky-řízky, z kterých jsem pak namnožil další... celý příspěvek >
Rajčata 2024, 18.8.2024
Máte pravdu že moje vyjádření si lze vysvětlit tak, že Crimson Crush považuji za biftek. Ach ten češtin! Jinak ale příspěvek je především o rezistentním bifteku Rose Crush a Crimson Crush je zmíněn jen okrajově. Walter
Rajčata 2024, 17.8.2024 Obsahuje fotku
dnes jsem opět objevil na listech rajčete v skleníku žír housenek. Tentokrát se mi podařilo housenky i nafotit, na části listu jsou 4 housenky. Walter
Hanka, 23.7.2024
Mantet bohužel nemám, ale mám rezistentní letňák Allegro, ten teď sklízím. Walter
Fíky, 23.7.2024 Obsahuje fotku
Vzhledem k tomu, že od neděle začínáme postupně sklízet první dozrálé fíky 1. úrody, tzv. breby, dovolím si na fotkách předvést neskutečně enormní růst našeho fíkového keře, který jsem vysadil do volné půdy v chráněné poloze před 4 roky. Bohužel... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika