|
Příspěvky uživatele - 20.224
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Umírající rybky, 29.2.2020 Bojovnice je labyrintka, vlastně jí nezáleží na rozpuštěném kyslíku ve vodě a jestli polehává, má malou teplotu vody, měla by mít víc jak 25, jinak nastydne. Nepřekrmovat. |  | Kadeřavost broskvoně 2020, 23.2.2020 Ten Kuprikol bude asi v tomto nejistém počasí nejlepší, udělal jsem co jsem mohl, tak uvidím. Sosed má 3 broskve, má je tedy zanedbané, skoro nestříhá a stále mu plodí, postřik neviděly nikdy a zasažené listy pak opadávaji, na malých plodech je to... celý příspěvek > |  |
|  | Kadeřavost broskvoně 2020, 22.2.2020 Jsem rád, že, se mi podařilo vyprovokovat k odpovědi nějakého zkušenějšího ovocnáře, díky za tuto zprávu.
Já mám jen loňský rozvětvenec, tak jsem ho dnes natřel štětcem, protože se nevyplatí vystříkat na takového prťouse 1/4 litru postřiku... |  | Kadeřavost broskvoně 2020, 22.2.2020 Tady všichni stříkaji, ale jestli to je něco platné, když bude sruhý den pršet se od nikoho nedozvíš, už jsem se ptal, mrtví brouci... :-) |  | Kadeřavost broskvoně 2020, 17.2.2020 Mám 3 dny postříkáno Sulkou, hláseji děště... pak znovastříkat, nebo je účinek dlouhodobější, |  | Dracena drago, 3.8.2013 ještě bych přidala, že do té růžice do listů jsem ji nikdy nezalila ani nepostříkala, jen případně na hlínu |  | Dracena drago, 3.8.2013 Dobrý den, asi před 3 měsíci jsem si v Baumaxu pořídila palmu dracena drago, vysokou asi 1,3 m, mám ji v bytě na světlém místě, zalévám asi jednou týdně dolů do podmisky (pokaždé vodu vypije), občas i trochu zvrchu, začaly jí hnědnout v prostřední... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|