|
Příspěvky uživatele - 189.109
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Gigantické ořechy - odrůda?, 24.5.2023 Jak bylo napsáno - v minulosti nebyly sázené roubované odrůdy, vždy šlo o semenáč, a plody měl takové, jak se zrovna povedl. Podle fotky plodu 50 let starého ořešáku se žádné odrůdy nedopátráte, velikost a tvar je jen vlastnost semenáče. V... celý příspěvek > |  | Tož mravenec v mém skleníku škodu působí, 23.5.2023 Borax jsem letos taky použil, ale nepřijde mi to úplně účinné. Ano, mravenců ubylo, ale stále lezou... |  |
|  | Výrůstky na listech švestky, 12.5.2023 Sulka je prakticky přírodní, neškodná. Používá se i jako hnojivo. Nebo některý z akaricidů, ale to je chemie. A nebo pak dravého roztoče Typhlodromus pyri nebo Amblyseius swirskii.
Nicméně tyto hálky jsou na slivoních zcela běžné a neškodné. |  | Pachový odpuzovač, 9.5.2023 Je mi líto. Taky jsem doufal v nějaký efekt...
Pro upřesnění, onen neúčinný přípravek byl "PACHOLEK proti srnám". |  | Pachový odpuzovač, 9.5.2023 Zkoušel jsem dokonce kombinaci Aversolu a pachového ohradníku cíleně proti srnám, ale vůbec to nefungovalo. Stromky byly do výše prsou vždy ožrané, i ty větvičky potřené Averolem. A pachový ohradník byl na soupcích každých 5 m. Vše vyřešilo až... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 5.5.2023 Dal jsem včera. Už není na co čekat. Předpověď žádný zvrat počasí příštích 10 dní nepředpokládá. |  | Cibule ze semínek, 4.5.2023 Hm, trochu brzy na vzcházení semen cibule v takovém počasí, ne? ;)
Teprve teď mám cca 5 cm nať na vysetém pórku uvnitř ve skleníku. |  | Rajčata 2023, 24.4.2023 Potřebu otevírání dle teploty řeší spolehlivě samotevírací píst:
www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=automaticky%20otvirac%20oken&o=3
|  | Odrody NO 8 a NO 10, 21.4.2023 Pak tedy nechápu, na co se vlastně ptáte? Když nesdělíte kde jste je koupil nebo kdo je vypěstoval a prodejci dodal, tak jak vám může někdo něco říct o odrůdě "č.8" a "č.10"? |  | Odrody NO 8 a NO 10, 20.4.2023 Odrůda č.8 a č.10, jak si je pěstitel pracovně označil. Pak už se nenamáhal je při dodání prodejci korektně popsat. Prodejce nemá důvod pro ně vymýšlet svůj název, však je někdo koupí, třeba vy. ;) |  |
|  | Mohu již přenést do skleníku?, 12.4.2023 Ale pane, tady je řeč o skleníku! V něm už je delší dobu teplo, roste v něm vše včetně plevele. Nyní jsem do něj zasadil papriky a přenesl sazenice rajčat a fíků k dopěstování. V tuto dobu se v něm vede dobře všemu, dle mých mnohaletých zkušeností.... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 31.3.2023 Nevím, koho se ptáte, ale jestli to je otázka na mě jako x.x.189.109, tak mně rostou rajčátka skvěle, ostatně jako každý jiný rok, a protože tato informace nikomu nic nedá, tak ji ani neprezentuji. Ven je vysadím začátkem května a sezónu ukončím,... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 31.3.2023 Nepochopitelné, proč jeden příspěvek napíšete přihlášený, Waltře, a tyto útočné píšete záměrně odhlášený. No nic. A ty argumenty o nepravdivých výrocích diskutujících opět žádné. |  | Rajčata 2023, 31.3.2023 Říkejte si mi, jak chcete, třeba mi přisuďte i všechny příspěvky, které nedrží vaši lajnu. Ono se to tak usnadní a manipulace je dokonalá - nás je mnoho a vy ostatní jste jeden, označíme vás jako Petr z H a onálepkujeme jako troll. Sice neumíme... celý příspěvek > |  | Rajčata 2023, 31.3.2023 Kdokoli tu vysloví jiný názor, je zmiňovanou zdejší sektou pravidelně označen za trolla a "nevítán" v diskuzi. Nálepkování nelogickými nálepkami se zde dost zabydlelo. Souhlasím s pánem, že zdejší diskuze se díky vám staly "nepohodovými". Zkuste se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|