|
Příspěvky uživatele - 104.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Myrobalán versus špendlík a mirabelka, 4.1.2020 Yasma to sice trochu poplantala, ne však až tak moc. To spíše ve vašem příspěvku mě překvapuje, že u špendlíků píšete tak nízkou cukernatost. I já je hledám a roubuji, abych je zachoval, protože jsou dost vzácné a je to moc dobré ovoce na víceré... celý příspěvek > |  | Podnože - jabloně, hrušně, 9.7.2019 Pokud jde o hrušky, zkuste někde najít semenáče hlohu. Někdo to tady před časem radil. Vyzkoušel jsem to a rouby chytají spolehlivěji než na hrušně nebo kdoule. |  |
|  | Nancyská mirabelka, 21.5.2019 Ten odkaz tam je. Stačí kliknout kamkoli do zabarveného textu "zde před časem psalo."
Hezký den
Josef |  | Nancyská mirabelka, 20.5.2019 O tom se zde před časem psalo. Hezký den
|  | Radikální řez , 12.5.2019 Zdravím vás, milé dámy
s řezem patří počkat raději na zimu nebo na podzim, kdy už to nebude tolik proudit. Strom na obrázku bude spíše myrobalám, špendlík nebývá tak bujný, roste jako menší švestka. Neměl by být problém, strom by to měl překonat... celý příspěvek > |  | Chytili sa vrúble?, 10.4.2019 Rouby raší o něco pomaleji/později než podnož. Je to na dobré cestě. |  | Roubování ze stromu na strom, 3.4.2019 Za kůru sice ne, to jsem ještě nezkoušel. Jinak skoro všechno roubuji několikátý rok ze stromu na strom (kopulací nebo do rozštěpu), jenže v únoru, nejpozději začátkem března. Hlavně peckoviny. Srůstá to v pohodě, velice ochotně. Vzácně používám i... celý příspěvek > |  | Jak očkovat ořešák?, 3.3.2019  Další pokusy byly roubování nazeleno předloni, sice to chytlo (vlašák na vlašák), dokonce pupen vyrašil, přežilo to zimu, ale na jaře zčernal. Další rok se mi nazeleno nepovedlo nic (vlašák na americký ořech), ani zimní roubování. Letos jsem zkusil... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|