|
Příspěvky uživatele - 11.226
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Štěpování - a co potom?, 7.1.2020 Rouby ležící v trávě pod stromy bývají často v nejlepší kondici. Trochu bych se bál záměny - že tam odpadne letorost z vedlejšího stromu. |  | Štěpování - a co potom?, 7.1.2020 ...zapíchnuté v zemi venku u boudy. |  |
|  | Koláč se mi začíná propadat, 24.12.2014 Děkuji za komentář, ano jedná se o švestky. Jak poznám, že není zkažený? Zkoušel jsem ochutnat vodu, co je nad koláčem, chutná tak nemastně, připomíná mi to jako starou vodu ve sklenici...
Díky |  | Koláč se mi začíná propadat, 24.12.2014 Dobrý den přátelé zahradkáři,
dnes ráno jsem otevřel bečky s kvasem a zjistil jsem, že se mi kvas začíná propadat na dno (ve dvou bečkách ze tří), je přibližně deset centimetrů pod vodou. Mám jej vyjmout z bečky a vyhodit?
V pálírně... celý příspěvek > |  | Identifikace listnatého stromu, 20.10.2013  zcela bezpochyby je to ořešák černý, král boje proti vnitřním parazitům. jeden mladý exemplář roste v Praze v Kinského zahradě (ale zcela jistě nebude jediný). veselé jsou pokusy lidí rozšlápnout na zemi ležící plod, tedy oříšek, s cílem zjistit, co... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|