|
Meduňka, 15.6.2008 Dobrý večer.
Může mi někdo poradit co ze rzi u meduňky a maty.Pěstují bylinky už 35let.Poslední léta se nemůžu zbavit této choroby.Na podzim jsem seřezala a postřikala kuprikolem na radu zahradníka.Teď je znovu problém.Máme bylinky moc rádi dělám z... celý příspěvek > |
 |
dotaz na vinnou revu, 7.5.2008 Dobrý večer.Prozatím mi nikdo neporadil.Ale réva mi asi usíchá celá.Je pěkně narostlá a teď usíchá neví někdo čím se to může stát.Moc jsem se na ni těšila, že bude plodit.Děkují JŠ. |
 |
|
 |
Jílovitá zemina - kyselost půdy, 1.5.2008 Dobrý večer.Prosila bych o radu.Na zahrádce se nám na půdě začlo zelenat vypadá to jako mech a v tom nějaké oranžové krupky.Máme to všude mezi jahodama i mezi salátem.Jěště jsme se s tím nesetkali.Možná, že jsem to moc jasně nenapsala, ale je to... celý příspěvek > |
 |
dotaz na vinnou revu, 28.4.2008 Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat, jestli někdo neví co s tím.Mám 3letou révu ve skleníku modrou, jěště neplodila.Letos jsem myslela, že se dočkám nějaké úrody.Všechny nové výhonky mi vadnou nevím co jí chybí.Naprotí ni mám bílou odrůdu ta je... celý příspěvek > |
 |
réva, 18.6.2007 Objednala jsem si révu do skleniku. Má to být Cazina -Francouzské. Mohl by mi někdo o ni něco napsat. Prozatím jsem se s takou odrudou nesetkala. Mám modrou i bílou. Mám jí druhým rokem. Na jednom keři mám dva hrozny na druhém nic. Rostou odlišně.... celý příspěvek > |
 |
hnědnutí listu u vinné révy, 10.5.2007 Mám druhým rokem révu ve skleníku pěkně roste, ale začaly jí hnědnout listy a má na nových výhoncich malé krystalky jakoby rosol jsem začatečnice může mi někdo poradit o co se to vlastně jedna a co s tim? Předem moc děkují JS |
 |