|
Vari, 15.5.2009 Mám motor GCV 160 |
 |
Vari, 15.5.2009 P.S tak jak tady celý odpoledne čtu tak jste dost dobrej machr na vari a terru poprosil bych tedy vás jako odborníka : jak je to z tím měřením oleje u motoru honda měřit při vytučený měrce nebo zašroubovat a... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Technika orby, 15.5.2009 Tak jo děkuji všem |
 |
Jakou vlastnite rotacni sekacku a koupili by jste si zase tu samou?, 13.5.2009 Taky mám 484 a jsem velice spokojenej měl jsem možnost ozkoušet ještě 4 značky ale na tu TDL nedám dobustit tam u těch to byl pochod smrti ha ha |
 |
Vari, 13.5.2009 Zdravím tak jsem koupil sestavu Vari z motorem 160 pěkně to funguje ale zjistil jsem že mě začal na motoru po levé straně (ve směru jízdy) na zadním rohu začal prokapávat olej je tam taková páčka spojená z... celý příspěvek > |
 |
Vari nebo Agzat, 25.4.2009 Nazdárek tak jsem se dneska dozvěděl jaký je v těch převodovkách rozdíl? ta červená je hoby (levné ložiska a olej a je na menší zatížení) a ta černá je profi a kvalitnější a snad dokonce i dělaná někde u nás |
 |
Vari nebo Agzat, 24.4.2009 Prosím ještě o jedno jakej je rozdíl v převodovce která je červená nebo černá se stejným označením? |
 |
Vari nebo Agzat, 23.4.2009 Nazdárek na větší zahradu tak mám traktor ale potřebuji něco na malou kde je zelenina atd. tam se mě traktor nevejde no uvažuji že bych to pořídil nový ale nevím jestli je lepší vari nebo agzat ostatní jsem zamítl agzat... celý příspěvek > |
 |
Vari nebo Agzat, 23.4.2009 Zdravím chtěl bych pořídit malotraktor ale nevím si radu??? vari nebo agzat??? poradte mě dík |
 |
Lis na ovoce, 8.3.2009 Dobrý den chtěl bych koupit hydraulický lis na jablka poradte mě děkuji |
 |
|
 |
Rozlámání kamene - trhací prášek?, 15.6.2008 kdysi se to dělalo, klíny z tvrdýho dřeva řádně vyschlého do spáry, a polejvat vodou, klíny nabobtnají a kámen roztrhnou.jako nouzovku bych to prubnul |
 |
vanda, 20.3.2008 Děkuji moc za odpověď, která potěšila. Uvažujeme totiž o koupi stromku. |
 |
vanda, 18.3.2008 Můžete mi něco napsat o odrůdě Vanda? Jde mi o chuť a rezistenci. |
 |
Odrůda Vitos, Fantazia, 16.3.2008 Děkuji moc za odpověď. Nemůžete mi, prosím, poradit, kde je na Vysočině nějaká školka (pokud to není reklama, snad ne). Nepodařilo se mi totiž žádnou najít. A s Vitosem máte pravdu, je to tak. Jen tyto odrůdy nemůžeme sehnat. A myslíte, že jsou... celý příspěvek > |
 |
Odrůda Vitos, Fantazia, 15.3.2008 Dobrý den, maminka by si chtěla dát do své zahrádky jabloň - Vitos nebo Fantazii. Poraďte, prosím, kde ji sehnat. Jsme z okresu Žďár nad Sázavou. Děkuji moc. |
 |