|
Příspěvky uživatele - 25.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Skvrny na rajcatech, 29.7.2020 DEKUJU vam |  | Skvrny na rajcatech, 29.7.2020  Hezky dobry den, jdu si k vam zas pro radu. Objevila jsem na jednom rajceti a jen na nekterych plodech skvrny, radeji jsem je utrhla. Vypada to jako hniloba. Muzete me prosim poradit co tj a co s tim??? Zdvorile dekuji za vas cas a radu |  |
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 7.6.2020  Strikla jsem listy zespodu timto bio postrikem. |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 7.6.2020  Tak jsem otocila postizeny ustrizeny list a byly tam tyhle mrnky. Jsou to msice?? Dekuji za info.
|  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 7.6.2020 Moc vam dekuji, uz jsem ho smikla. Krasny den |  | Rajcata - nemoc? Co to muze byt?, 7.6.2020  Hezky dobry den, prosim zkusene o radu. Pestuji podruhe rajcata a vcera jsem objevila hnede skvrny na rajcatech. Je to na 2 rajcatech a vzdy jen na jednom listu. Uplne jsem zahradniceni propadla😂 i kdy zatim jen v provizoriu, bydlime teprve... celý příspěvek > |  | Rajčata - plíseň, 3.6.2020 Moc vam dekuji za info, ten bio pripravek zakoupim. |  | Potapnik v sudu, 1.12.2019 Hezky dobry den, mam v sudu s vodou od leta tri potapniky, dva mensi a jednoho cca 4cm. Dnes byla zamrzla voda, ranko jsem rychle rozbila led, ten mensi hned plaval se nadechnout... vubec nevim co s nima?? Dat ho do bazenu, kde je chlor je blbost, v... celý příspěvek > |  | Jak podporit dozrani feferonek, 29.10.2019 Hezky dobry den Libore, dekuji vam za info. 50 dni jiz davno zraji, ale vetsina plodu je cerna. O vikendiku je prevezu k babicce, ma slunnou verandu a je tam chladno. Byla to moje prvni pestitelska feferonka a na strankach Starkla ji chvalili.Pokud... celý příspěvek > |  | Jak podporit dozrani feferonek, 28.10.2019 Bohuzel verandu ani zimni zahradu nemame... |  |
|  | Jak podporit dozrani feferonek, 28.10.2019  Hezky dobry den, dekuji za reakci, ano maji byt opravdu cervene. |  | Jak podporit dozrani feferonek, 28.10.2019  Hezky dobry den, letos jsem poprve zahradnicila, mela jsem nadhernou urodu rajcatek, ale co me dela starosti jsou feferonky. Kupovane u Starkla, jsou naadhene, ale jaksi ne a ne dozrat a bojim se, ze o ne v tomto obdobi prijdu. Zatim se vyhrivaji na... celý příspěvek > |  | Praskly kminek kerickovych rajcat, 15.7.2019 Dekuji vsem za radu, kerickova rajcata pestuji poprve a v brozure od Starkla bylo, ze zadnou oporu nepotrebuji. Budu priste chytrejsi. |  | Praskly kminek kerickovych rajcat, 14.7.2019 Dekuju vam, jdu na to. |  | Praskly kminek kerickovych rajcat, 14.7.2019  Hezky dobry den, poprve mam nasazene kerickova rajcata(kupovana u Starkla) a dnes jsem si vsimla ze se rozpulil kminek hned u dvou rajcatek. Jsem z toho smutna. Nevite jestli rajce zahyne, nebo jak mu mam pomoct??? Jinak uroda jenopravdu krasna a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|