|
Příspěvky uživatele - 19.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Postřikovač Hecht, 2.4.2016  ..a |  | Postřikovač Hecht, 2.4.2016  .. |  |
|  | Postřikovač Hecht, 2.4.2016  Pro "mistry" 2.11 a 11.107
|  | Postřikovač Hecht, 2.4.2016 To máte tak ,kdyby dal výrobce nebo náš distributor návod ke konkrétnímu modelu ,nebyl by problém ,až na ty vysmekávající karabiny ,co určitě vyměním za železné.
Chtěl... celý příspěvek > |  | Postřikovač Hecht, 31.3.2016 Ještě počkám na smysluplné vyjádření mudrce ze slovače.. |  | Postřikovač Hecht, 31.3.2016 Neviem k veci??..co si mám podle Vás preverit?..pan nemal pravdu, vypinač tam je. |  | Postřikovač Hecht, 31.3.2016  A toto je co?.. |  | Postřikovač Hecht, 31.3.2016  Cituji "nezmenilo sa vobec"
|  | Postřikovač Hecht, 29.3.2016 " Motor dává znát, že je dvoutaktní, protože s takto obohacenou směsí a studený kouří, ale jak se zahřeje, nekouří vůbec." To jsou věci teda |  | Postřikovač Hecht, 29.3.2016 Děkuji ,přesto se obávám ,že jste mi moc nepomohl .U rukojeti plynu je vypínač 0 1 tím se to zastavuje, plynovou páčku, jakou asi máte Vy a jakou mám já v návodě... celý příspěvek > |  |
|  | Postřikovač Hecht, 28.3.2016 Vzduchová přívěra, je to ta páčka vedle karbecu hned u filtru?On totiž návod k obsluze je velice stručný a zrovna ta páčka není vůbec zaznamenaná ,tudíž její funkci jen... celý příspěvek > |  | Postřikovač Hecht, 28.3.2016 Pootočením stavěcího šroubku na víčku karburátoru-potahl sem vlastně samotné lanko. |  | Postřikovač Hecht, 28.3.2016 Mám ho také od loňska, tip SOLO 423 port, no ,počáteční nadšení trošku opadlo poté ,co se mi několikrát vysmekly popruhy ze spoda, ty umělé háčky, moc nedrží a taky zápolím se... celý příspěvek > |  | Postřikovač Hecht, 27.3.2016 Zdravím ,kolega z práce má postřikovač a říká, že ze z něho při provozu ozývají "divné" zvuky a že by ho už asi podruhé nekoupil .druhý kolega má motorovou pilu a hned od... celý příspěvek > |  | Kubota + rotavátor na zahradu, 27.3.2016 Díky za obsáhlou odpověď, ješte bych se tedy zeptal, píšete "kvůli servisovatelnosti se držet v Evropě osvědčených značek" tedy konkrétně ,by jste doporučil co? |  |
 |
|
|
|