Postřikovač Hecht
|
|
|
|
|
 |
 |
|
host - 19.34 (?), 28.3.2016 20:37
Vzduchová přívěra, je to ta páčka vedle karbecu hned u filtru?On totiž návod k obsluze je velice stručný a zrovna ta páčka není vůbec zaznamenaná ,tudíž její funkci jen odhaduju..Pak u toho člověk blbne:-(
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 11.107 (?), 28.3.2016 22:20
Je to ta páčka z druhé strany hrdla karburátoru na které je svorkou přitažen plastový kryt filtrace motorem nasávaného vzduchu. Směrem dolů se "zapíná". Nechám motor chvíli běžet s ní až potom odstavím. Jinak by motor zhasl. Chvilku, aby se motor ovlažil, pak už běží ve volnoběhu nastaveného plynovou páčkou. Motor dává znát, že je dvoutaktní, protože s takto obohacenou směsí a studený kouří, ale jak se zahřeje, nekouří vůbec. Teplý chytá s troškou plynu a hned. Ono to lanko a celé plynové ovládání má být asi nastavené tak, aby v krajní pomoze motor zhas, neb zkratování zapalování nemaje. Takže plynovou páčku na doraz minima a měl by se motor zastavit. A proto, že treba při startování s plynovou páčkou pohnout, no. Pro přípravu směsi používám olej Stihl - obyč. Jo a když se ten filtr vzduchu sundá, je to všechno vidět jak to chodí nebo nechodí a kam. No a taky velikým plusem bych řekl je konstrukce šoupátkového barburátoru. To je prostě věc, na které se hned tak něco nepokazí.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 19.34 (?), 29.3.2016 21:15
Děkuji ,přesto se obávám ,že jste mi moc nepomohl .U rukojeti plynu je vypínač 0 1 tím se to zastavuje, plynovou páčku, jakou asi máte Vy a jakou mám já v návodě tento stroj nemá.Plynová rukojeť je tak jak ji známe ze soudobých mot.pil a křovinořezůTedy motor musí chytnout za studena zřejmě jen za pomocí té páčky u filtru, za tepla pak chytne bez problému.
|
|
 |
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 11.107 (?), 30.3.2016 18:40
Další, která si prosě musí napsat to svoje o ničem. I přesto, že je to téma s dotazem na Hecht. No a jinak jsem si na SOLO Port-ech 423 žádného vypíače 0-1 nevšiml. A i kdyby, tak snad při pokusech o start by měl být v poloze, kdy nezkratuje zapalování.
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 2.11 (?), 30.3.2016 20:06
223.217...vy ste asi neni v obraze, SOLO 423 ma dodnes supatkovy karburator a od 1998 presiel len minimalnymi zmenami, jedine objem valca a ovladacia rukovat sa zmenila..inak zostal nezmeneny, preco by aj... je to najpredavanejsi rosic na svete.
|
|
 |
|
 |
|
 |
 |
|
host - 11.107 (?), 30.3.2016 20:52
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 2.11 (?), 31.3.2016 7:32
nezmenilo sa vobec, vsetko ide cez packu plynu v rukovati na postrekovacej trubici a sytic len cez packu na vzduchovom filtri
|
|
 |
|
 |
 |
|
host - 2.11 (?), 31.3.2016 7:36
ovladanie 2015, packa plynu zostala ako v 1998, jedine co sa zmenilo je ze ventil kvapaliny nebol zvrchu ovladacej pistole.
|
|
 |
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
|