|
Fáze měsíce - zkušenosti, 18.9.2016 Ja len viem, ze stromy by sa mali strihat ked mesiac ubuda a miazga ide do korenov, aby zbytocne neprisli o silu s odrezanymi konarmi, a naopak vrublovat a ockovat ked mesiac pribuda a miazga stupa do konarov-tyzden pred splnom |
 |
Calamada skysla, 18.9.2016 Mam odfotit regal so zavaraninami v spajzi? :) |
 |
|
 |
Calamada skysla, 18.9.2016 Ved toto som napisal |
 |
Calamada skysla, 18.9.2016 Ale calamadu som robil aj minuly rok a dobre sa vydarila, lebo som zeleninu nesolil a nepustila, tak stavu. Potom aj do flias sa zmestilo dost horuceho nalevu, a tak to vyslo dobre. Ono by to bolo dobre posolit ale hned sa mal pridat aj ocot a cukor,... celý příspěvek > |
 |
Calamada skysla, 18.9.2016 Octu sa tam voslo minimum, nalev som robil taky ako na uhorky, ale s polovicnou davkou octu, cize v 2 dcl flasticke mohla byt odhadom 1 kavova lyzicka. Az ked som mal nalozene vsetky flasky tak som zistil, ze tam vela nalevu nepojde, a uz sa mi... celý příspěvek > |
 |
Buxus - co je to za chorobu?, 21.7.2016  Prezrite si svoje buxusy, priatelia. Ja som okolo tých svojich chodil asi týždeň že sú nejaké zvláštne. Až potom ma napadlo pozrieť sa dôkladnejšie. A boli tam - húsenice vijačky krušpánovej (Cydalima perspectalis), celkom pekné potvorky. Tak som... celý příspěvek > |
 |
Bora BO 90610010, 7.7.2015 Zdravím, má niekto túto odrodu marhule?Aké máte s ňou skúsenosti? Mala by dozrievať 15 dní pred Velkopavlovickou. Ďakujem |
 |
Stiga Collector 46B vs. AL-KO Silver 42 B-A, 5.4.2015 Mate pravdu, ze ten koberec nebude lacny.. cez 1000,-Eur. Ale ak tvrdite, ze tieto stroje nie su dostatocne vykonne, respektujem Vas nazor. Mozete mi teda navrhnut konkretnu kosacku - vykonejsiu a o nieco drahsiu? Dakujem! |
 |
Automatický bazénový vysavač, 30.9.2014 Zdravim. Zalezi aky filtracny sacok pouziva ci 50um alebo hrubsi, podla toho povysava aj jemne necistoty. Mal som do jari dolphin 3002 a nedam nan dopustit. Vysaval vsetko, ziadne ani najjemnejsie necistoty neostavali. Bol ale kupovany z druhej ruky... celý příspěvek > |
 |
Halehaven, 29.8.2014 Stredná plodnosť by mi určite nevadila pán Petr, doležitá je chuť plodov. |
 |
|
 |
Topfive, 29.8.2014 Pán Alois nikde sa nemožem nájsť informáciu či je Topfive samoopelivý alebo čiastočne samoopelivý alebo cudzoopelivý. Neviete ako je to s ním? Mám nadmorskú výšku 315m.n.m. Ďakujem |
 |
Topfive, 29.8.2014 Keby ste mali pán Alois porovnať chuť Hanity a chuť Katinky ktorá je podľa vás chutnejšia? Trpí u vás Hanita moniliózou plodov? Tá Hanita ale asi nevydrži tak dlho na strome ako Topfive pravda? Tie odrody typu TOP sa hodia len do teplejších... celý příspěvek > |
 |