|
Příspěvky uživatele - 120.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Trativod, 17.3.2012 Jedině to udělat znova a pořádně. Jestli je to domek na trvalé bydlení pak je to jediné dobré řešení. 1) Tříkomorový septik z palstu. 2) Za septik Filtr z plastu, kde se odfiltrují jemné části. Pak už vytéká jenom špinavá doda tu... celý příspěvek > |  | Jak vyřešit sušení prádla na zahradě?, 15.7.2010 Vidím že v tomto tématu už nikdo delší dobu nepřispívá a zrovna to řeším. Mám dilema jestli sušák na prádlo koupit nebo udělat. Před několika lety jsem svařil a zabetonoval klasický T sušák z lešeňových trubek a nyní se začaly trubky ohýbat - máme... celý příspěvek > |  |
|  | Náhradní ocelové prsty pro odmechovač/vyhrabovač, 17.3.2010 Trochu jsem ty konce zbrousil, takže je to ve špičce cca 4mm, ale díky tomu že ten průměr 6,3 tak je to dostatečně tuhé, možná by stačil i menší průměr. Uchycení je jednoduché, navléknout na trubku a uprostřed pružiny v tom očku je šroub+podložka+... celý příspěvek > |  | Náhradní ocelové prsty pro odmechovač/vyhrabovač, 17.3.2010 Něco podobného jsem dělal v roce 2007na tažení za zahradním traktůrekem. Rám U profil, na trubkách pružiny posunuté ve dvou řadách (2x10) z pérovny Kunvald - 1.005 koňský obraceč pr.6,3mm (cena 39,0 Kč s DPH/ks). Funguje to výborně… |  | Stiga estate collector na 2500m, svažitý terén, 9.3.2009 Mám třetí sezónu CTH 150 –15 hp. Seču tak 20-25 x ročně zahradu 4000 m2. Je to posečené za +-90 minut, spotřeba 1,6 l/ mh. Mimo to jezdím s vozíkem, na začátku a konci sezóny válcuji a pohrabuji, v zimě s radličkou odhrnuji sníh, to zvládá tak... celý příspěvek > |  | Teleskopická tyč Bahco, 10.1.2009 Zdravím a prosím o názor na sestavu Bahco (tyč AP-5M+ houseník P34-27A + pila s háčkem a nasekávacím nožem 386-6T). Plánuji koupi na občasné použití při údržbě, okraje lesíka, přístupové cesty, kde občas projede větší auto se dřevem nebo ze... celý příspěvek > |  | Pracnost pěstování trávníku, 15.10.2008 Sekám 4000m2 traktůrkem tak jednou týdně – letos to mimo začátek sezóny moc nerostlo, tak spíše 1x za 14 dní. Sekání 22 hod, ale ještě pár hodin budu sbírat listí, pak válcovat a prořezávat trávník, tak asi 28 hod., takže na 1000m2 to bude asi... celý příspěvek > |  | Soukromé arboretum - pojďme do toho, 8.7.2008 100 ha??, nejste troškař :-). No bylo by to krásné, ale neumím si to představit, více vlastníků je vždycky problém. Nejdřív by se to muselo ošetřit po právní stránce, možná založit akciovku, nebo třeba jeden majitel pozemku, druhý – ten... celý příspěvek > |  | Čím kosit kolem plotu?, 17.6.2008 Nejvíce se mi osvědčilo kosit kolem plotu (10 cm) Roundupem - 2 x ročně . |  | Zahradní traktůrek, 12.6.2008 Těžko říci jak je to s kladkami u HQ, já je mám už desítky hodin, jsou stále v pohodě a vše jde lehko. Schválně jsem se díval, ono to vypadá že jsou na pouzdrech, ale je v nich ložisko. Je to ale uzavřené a nerozebiratelné, takže v případě přidření... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|