|
Příspěvky uživatele - 230.16
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bobkovišeň - choroba nebo škůdce?, 20.3.2023  Nevíte prosím co napadlo bobkovišne a jak se toho zbavit? Děkuji |  | Kvas z Konference, 2.10.2022 Mam k dispozici k namíchání neco málo Šampionu, tak do 20 procent vuči hrušce |  |
|  | Kvas z Konference, 2.10.2022 Zdravím a prosím o názor, radu.Letois se nám urodilo dost kožené Konference, povidla jsou uvařena, kompoty zavařeny a ješte je tam cca metrak hrušek, pročetl jsem názory na kvas a trochu me to odrazuje.Konference snad neni vhodná na pálení, co tedy s... celý příspěvek > |  | Červené rajče je uvnitř zelené, 14.8.2021 Zdravím, pestuji si rajčata pro svoji potřebu u jižní zdi, jedná se hlavne o Tornádo a ješte nektera soudkovita, letos poprve tento problém, rajčata jsou krásne červená a uvnitř brčálovite zelená, jinak porost je pekne zelený, bez známek plísne,... celý příspěvek > |  | Prokluzuje spojka u Vari, je tam olej, 9.8.2021 Já myslel že je to třeba nejaká profláknuta vada, vada ktera je třeba známá jako chronicka, olej je černý, jakoby z převodovky ale jak by se dostal nahoru?? |  | Prokluzuje spojka u Vari, je tam olej, 9.8.2021 no ano, řeším odkud, proto ten dotaz |  | Prokluzuje spojka u Vari, je tam olej, 8.8.2021 Prosím o radu, mám Vari global, motor Honda 190, v poslední dobe mi prokluzuje spojka a při sundaní motoru jsem zjistil olej v prostoru unašeče na převodovce, prosím, odkud se tam ten olej muže dostat?Dekuji za názory. |  | Jahody na brazdu nebo na rovinu, 2.7.2021 No práve že máme sypkou až prachovou zeminu. |  | Jahody na brazdu nebo na rovinu, 2.7.2021 Dekuji, ja myslel že na hrubcích se bude lépe podestilat pod plody |  | Jahody na brazdu nebo na rovinu, 1.7.2021 Zdravim a prosím zkušené pěstitele o radu, v léte chci osazet plochu cca 150metru čtverečních jahodami a rozhoduji se zda je zasázet na rovinu nebo na brazdy, předem dekuji za užitečné rady a zkušenosti. |  |
|  | Ložisko u DSK 317.1/S, 27.4.2021 Zdravím a prosím o radu, dnes se mi při rotavátorováni asi vysypalo ložisko u rych.č2, při chodu to řínčí a jde ztuha, tato zavada se mi stala už jednou a to u tři mesice starého stroje, tenkrat to opravili a v listu byla udana cena 900kč, dnes se to... celý příspěvek > |  | Opravdu je XP200 horší než Honda?, 17.4.2021 Tak třeba sundat kola a dat rotavator kuk, nebo prooravací kola atd, mám zužený kanal po celé delce, GSV již není a s tím Khlerem nemám zkušenosti. |  | Opravdu je XP200 horší než Honda?, 17.4.2021 Zdravím, již 8r mám sestavu Global Honda GSV190 k plné spokojenosti, nyni však vzhledem k onemocneni páteře musim koupit ješte jeden set abych nemusel stale přehazovat nářadi, GSV 190 však již není v prodeji, uvažuji o XP 200 ale zrazuji me příspevky... celý příspěvek > |  | Osobní zkušenost s jednotkou mající motor Vari XP-200, 8.4.2021 Reaguji na Vaši nabídku ohledne poskytnuti zkušenosti s XP 200,uvažuji o nem ale zrazují me názory že brzy žere olej, že se za chodu rozpada atd, prosím tedy o Vaš názor, budu velmi vdečný, dekuji |  | Otáčky Vari Honda 190 pomoc, 14.3.2021 No práve, ale co ted s tím, jak to seřídit |  |
 |
|
|
|