Příspěvky uživatele - 185.138

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pěstování mochyně peruánské, 16.3.2018
Takhle řízkuji poprvé, v sezoně zakořenila mochyně ve vodě, zdálo se mi, že pomaleji než rajče. Takže mám prcky se stimulátorem v supresivním substrátu a přiklopené a větší kousky ve sklenici s vodou. Redukovaná listová plocha a řezané, jen ty prcky... celý příspěvek >
Hnojení paprik a rajčat při výsadbě, 16.3.2018
Vaše představa výživy rostlin by u člověka vedla k utopení v sádle. Tu přehnojenou směs už nehnojte a neobohacujte. Je dobře, že se NPK uvolňuje pomalu, právě proto, že rostliny pomalu spotřebovávají. Můj odhad je tak dvě lopaty té výbušné směsi na... celý příspěvek >
Pěstování mochyně peruánské, 14.3.2018 Obsahuje fotku
Na řízcích už jsou poupata.
Air layering fruit trees - množení ovocných stromů, 12.3.2018
Jak píše hned první příspěvek pod videem, vzdušné hřížení není nic nového. Ale je to hezky zdokumentované a to je asi hlavní výhoda internetu, že najdete návody skoro na vše. Teď i v češtině ;-) O pravokořenných jabloních se tu už diskutovalo,... celý příspěvek >
Pěstování mochyně peruánské, 12.3.2018
Souhlasím, vyštipování vede k tvorbě květů v rozvětveních, přesto dozrává později. Rostlina přezimovaná z loňska s muškáty byla ze záhonu slabší, protože se vylomila a vyrazila z kořenů, nyní krásné výhony na řízky. Jinak měly 130 cm,  obsypané... celý příspěvek >
Vysev paprik, 11.3.2018
Ale vždyť vám to vyklíčilo, děložní lístky by byly za dva dny venku, kdybyste tu rostlinu se semínkem přesadil a semínko občas zvlhčil rozprašovačem. Lepší je samozřejmě počkat, až děložní lístky vyrostou, někdy to trvá déle. Mě letos vyklíčila 10... celý příspěvek >
Semena okurek nakládaček, 28.2.2018
Zrovna v T jsem jich viděla spoustu druhů. A existují i jiní prodejci, třeba zahradní centra.
Plašiče - funguje to nebo to jsou vyhozené peníze?, 24.2.2018
Máte pravdu, moje nepřesnost, byli to němečtí ovčáci. Funkční plašič existuje, jen má vyšší výkon, než ty prodávané, ale odkaz by tu stejně nevydržel. Udržuje ale prázdnou půdu, obávám se, že slepicím by nebyl ku prospěchu.
Jak zpracovat nadbytek salátových okurek, 24.2.2018
Čím souvislejší hmota, tím hůř se prohřívá. Neměl jste ubírat těch pět minut. Loni jsem blanšírovala papriky, vešlo se jich do sklenice víc a místo aby byly mekčí, jsou při stejné sterilaci nejtvrdší, jaké jsem měla.
Zpustlý sad, 20.2.2018
Pozdně letní s červenou dužinou mi bylo řečeno: Melba. Sice gůgl mi najde jen Peach Melba, ale věřím praktikům. Při šetrné sterilaci plátků na štrůdl je růžová ještě pár měsíců zachována.
Katrovací pletivo, 15.2.2018
Používáme materiál svařovaný, zinkovaný, oka asi 20*20, přijde mi lepší než pletivo, nechytají se tolik rostlinné zbytky. A dá se z toho udělat i slušná ochrana rostlin, třeba válec kolem šanty kočičí. Železářstní vedou náhradní pletivo do... celý příspěvek >
Angrest - roubování, 4.2.2018
Rouby uchovat stejně jako dlouhé, ale angrešt jde i řízkovat a vzdušně hřížit. A pokud ho přihnojíte a prostříháte, nebudou přírůstky větší?
Kaštanovník, 21.11.2017
Chomutovská zoo?
Pozor Kavapo a Slepicar.cz jsou ta sama firma, 17.8.2017
Ano, slepice nesou každá jedno vejce denně. Výjimkou jsou nápady na kvokání, kdy ztratím 2-3 týdny. Krmím směsí pro nosnice a po obědě trochu pšenice. A dostanou všechny kosti (od dvou strávníků), protože nemáme psa. Platilo to obě mírné zimy 14 a... celý příspěvek >
Změna klimatu - růst nových rostlin, 5.8.2017
To bude asi důvod proč mi bršlice zmizela. Vše suché, i kouty u zdí.
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika