|
Příspěvky uživatele - 230.210
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marhulovy kvas je moc husty, 12.9.2019 Zapomněl jsem slovíčko "cukru"..přidal jsem 1kg cukru na 100l kvasu.
Nejsem si jistý, jestli to nějak spolu souvisí.
Jsem možná naočkovaný babskou pověrou, že v hustých kvasech jsou kvasinky líné.. ale ani bych se nedivil, kdyby zrovná na... celý příspěvek > |  | Marhulovy kvas je moc husty, 12.9.2019 My měli meruňky letos hodně suché. Kvas byl hodně hustý, dávali jsme enzym a kvas jsme ředili vodou... cca 3 litry na 100l a abych kompenzoval naředění cukrů v ovoci vodou přidal jsem 1kg na 100l.
Po sedmi týdnech kvašení při 23°C stále nebylo... celý příspěvek > |  |
|  | Výtěžnost a cena, 10.9.2019 Bezva, díky za uzavření diskuze doplněním výsledku :-)
Já se taky teď vrátil z pálenice s trochu větší výtěžnosti, 9l/100 při 50% |  | Výtěžnost a cena, 2.9.2019 Velmi hrubě: nateče vám 35 litrů meruňky, spíše trochu méně. (myšleno už naředěnou na cca 50%)
Zaplatíte cca 300,- za litr 100% alkoholu, tedy ve vašem případě něco nad 5.000,- |  | Rozdělení zahrady plotem, 27.8.2019  Požadavek 5m a stálozelenost splní například bambus. Sám jich mám asi 14 druhů. Od půdokryvných až po vysoké 5 i více metrů. Musíte mít ale k bambusům vztah, na internetu a v diskuzích je plno negativních reakci k pěstování bambusů. Hlavní kritika je... celý příspěvek > |  | Obsah alkoholu ve kvasu, 24.7.2019 Souhlasím s panem Vysloužilem, do kvasu po přejetí bouřlivého kvašení nevrtat! Zavřít kvasnou zátkou a čekat na termín v pálenici. Snížení teploty po tom co dokvasí je sice hezká teorie, ale předpokládám, že nereálná praxe většiny z nás. Prostě a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|