|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 31.3.2016 No a právě toto nechápu - stejně po přepikýrování (po 2 týdnech) budou sazenice v kelímkách, takže to místo stejně potřebují. A klíčivost mám u rajčat vždy 100%, u paprik nějakých 95%, takže klidně můžu dávat po 1 semínku do kelímku. Chápu snad jen... celý příspěvek > | | Kdy pikýrujete rajčata a papriky, 31.3.2016 Ale proč? Proč většina z vás neseje semínka rovnou do kelímku, když tam pak nakonec sazenice stejně skončí? | |
| | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016 "zhamtá pracně založený a ošetřovaný okrasný trávník" - aha, pak je vše jasné.
A jen pro zajímavost - zkusil jste s ním prohodit pár slov? | | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016 Odpusťte si posuzování osob diskutujících a zabíhání mimo téma, to do slušné diskuze nepatří. Jediné, co říkám, je, že živý plot je naprosto běžná věc, která je příjemnější než plot betonový a že by bylo dobré prohodit o jeho údržbě slovo se... celý příspěvek > | | Ochrana plotu proti prorůstání živého plotu, 22.3.2016 Neuvěřitelné, jaké hovadiny tu řešíte. Živý plot je naprosto běžný, pohledově i funkčně příjemnější než betonová zeď. Samozřejmě, že má smysl ho dávat k plotu, nikoli dělat uličku mezi keřem a plotem, to jsem zatím nikde nezaznamenal. ... celý příspěvek > | | Lišejník po "padesáté", 22.3.2016 Lišejník je normální, stromu vůbec nevadí a jestli má strom problémy, není to kvůli lišejníku. Taky je mám na stromech. Jedinou neplechu můžou snad udělat jen přezimující škůdci, kteří se v něm můžou schovávat. Pokud se vám nelíbí vzhled, použijte... celý příspěvek > | | Rajčata - moc brzy vysety - co s tím?, 22.3.2016 Ale máte je zase stejně hluboko... Na vašem místě bych využil situace, zasadil je do hlíny až po první pravý list, aby začalo tvořit bohaté kořeny už při předpěstování. | | Popel ze zeravů, 3.3.2016 Za sezónu stopím 3m3 dřeva, toho popela z toho zas tak moc není. V nádobě, kterou vysypáváme na kompost, výrazně převažují biologické zbytky nad množstvím popela. A kompost se naprosto normálně rozkládá, nepostřehl jsem, že by popel v něm měl nějaký... celý příspěvek > | | Kávová sedlina, 3.3.2016 Řekl bych, že to je asi tak jako se všema takovýma pověrama. Píše se, že slimáci nesnášejí kopřivy - u nás naopak kopřivy dokonce žerou. Píše se, že se nechají nalákat na nádobu v zemi naplněnou pivem - u nás je ignorovali. Píše se, že se vyhýbají... celý příspěvek > | | Výchovný řez kaštanovníku, 18.2.2016 Nikdo nemá zkušenost s pěstováním kaštanovníku? Jestli mi neporadíte, tak to srovnám, střihnu a děj se vůle boží... | |
| | Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016 Granule po zalévání či zmoknutí stále perfektně fungují. Kdyby tomu tak nebylo, tak bych je nepoužíval. | | Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016 Jak říkám, fungují spolehlivě - normálně jsem byl zamořen, nasbíral jsem půl kyblu slimáků za večer, sazenice vesměs ožrané. Po aplikaci granulí byli večer zlikvidováni všichni, kteří se přes plot dostali na zahradu. Po aplikaci na vedlejším... celý příspěvek > | | Jak ochránit skleník před slimáky, 15.2.2016 Mechanické hubení slimáků k ničemu nevede, tak se jich nezbavíte. Mně se osvědčil přípravek Slimax (provedení je odpudivé pro zvířata), balení 750g vystačí na 1000m2. Granulky spolehlivě přitahují a likvidují slimáky z okolí. Pár jich nasypte do... celý příspěvek > | | Řez mišpule, 25.1.2016 Ještě zvážím skupenství stromovité... Kdybych se rozhodl nechat ji růst jako keř, pak jak se k ní chovat? Nevšímat si jí, nebo nějaký řez provést? | | Řez mišpule, 25.1.2016 No právě že ji chci na vzhled jako stromek, těch mišpulí nepotřebuji nějaké velké množství a ani nevzhledný keř. Ok, pokusím se ji takto seřezat. | |
|
|
|
|