Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Převálcování nově založeného a osetého trávníku, 12.5.2016
Takto zalívat nemusíte, tráva není tak náročná. 18 dní je dost brzy, nebuďte netrpělivý. Taky jsem osíval pár hliněných fleků, a začalo klíčit snad po měsíci.
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 11.5.2016
Kupované brambory vydrží do zkonzumování v kuchyni, pěstované brambory zřemě bude potřebovat uskladnit ve větším množství v chladu a tmě po celý rok, takže to nevyřešíte. Česnek nám vydrží celý rok (ještě teď je v perfektní kondici) doma v suchu... celý příspěvek >
Problem s plotem, 11.5.2016
Pokud jsou jejich stavby ze strany stavebního úřadu posvěcené, těžko bude moci vzít své rozhodnutí zpět. A obávám se, že řešit toto soudně bude běh na dlouhou trať, takže se dál budete trápit. Navíc soud nemůže nařídit zvýšit plot/zídku, vlastně ani... celý příspěvek >
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 11.5.2016
A co očekáváte za odpověď? Ovoce a zelenina nejdéle vydrží v chladu. Dá se předpokládat, že na terase chladno v létě nemáte, takže nevydrží. Dejte si ji do onoho stinného rohu, a uvidíte. Teplotu nijak samovolně snížit nemůžete. Buď pod terasou... celý příspěvek >
Problem s plotem, 10.5.2016
Ještě doplním info o výšce plotu bez územního souhlasu: Umístění a realizaci jakéhokoliv oplocení, tedy i plotů nad 1,8 m nebo plotů hraničících s veřejným prostranstvím a veřejnou pozemní komunikací, nutný pouze územní souhlas, popřípadě územní... celý příspěvek >
Problem s plotem, 10.5.2016
Když pominu pár detailů, díky kterým se mi váš příběh zdá ve vašem přehnaném podání těžko uvěřitelný, udělal bych to takto: Kolem plotu si natáhněte takovou tu zelenou tkaninu, co se používá na zástěny plotů, do výšky, jak potřebujete. Stačí... celý příspěvek >
Prumer otvoru pro kapkovou zavlahu, 9.5.2016
Ano. Jak říkám, já mám 4 paralelní větve po 4m, dírky v nich po 30cm, a funguje to dobře (ale ne kapkování, nýbrž čůrkování ). Pokud by měla být jedna dlouhá hadice, bál bych se, ža tlak na konci bude výrazně menší (pokud vůbec nějaký) než na začátku... celý příspěvek >
Prumer otvoru pro kapkovou zavlahu, 9.5.2016
Pokud máte normální gumovou hadici, pochybuji, že dokážete udělat tak malou dírku, aby to jen kapalo, při tak malém tlaku. Když do hadice jen píchnete, guma je guma a při tak malém tlaku zataženou dírkou voda neproteče. Když dírky vyvrtáte/propálíte,... celý příspěvek >
Zatrávnenie sadu, 9.5.2016
Přesně tak. Na kompost dávám úplně vše - trávu, listí, dřevěný popel, biologický odpad,... a nemůžu říct, že bych ho měl dost. Na zahradě bych bez problému snesl i 3x větší množství kompostu! A pokud pán nemá záhony, tak minimálně házet jej ke... celý příspěvek >
Zatrávnenie sadu, 9.5.2016
Myslím, že v tomto případě je ale příspěvek Ferdy Mravence velmi výstižný. Mně stačily věty "Přijde mi nepraktický a neestetický trávník sekat na zem." a "A naši mladí, když k sečení počasí přímo vybízí, většinou "nemají čas"." Z toho si lze udělat... celý příspěvek >
Ma smysl ostrihavat zmrzle kvety jahod?, 6.5.2016
Pán si nemyslí, že to jahodám prospěje. Pán se na toto právě ptá. Takže jestli nedokážete odpovědět, nevím, proč reagujete. BTW: mě by to taky zajímalo, jsem na tom stejně.
Papriky 2016, 4.5.2016
Kroupy tu občas v létě padají, vichr bývá při prudkých bouřkách pořádný, ale na skleník to nemá žádný vliv. Raději dát na zkušenost jiných, než na svoje pocity, polykarbonát opravdu funguje perfektně.
Okurky, 3.5.2016
Okurky mám ve skleníku, v čem je problém? A v tuto chvíli (a vzhledem k přepovědi na celý týden) bych se je ani nebál už sázet i ven, natož do skleníku.
Loni sazená Williamsova - hodně kvete, 3.5.2016
Jak kratším? Dyť větve má seříznuty jen na několik pupenů. Mně hrušeň kvete snad ještě víc, a to dokonce nemám žádné (!) větve. Už druhým rokem čekám, až mi seříznutý špičák nějaké větve vyžene, a stále nic. Jen kvete. Co jsem zanedbal já?
Jak odehnat ptáky?, 3.5.2016
Pořád mi ptáci uždibují saláty, kedlubny, klíčící hrách. Postavil jsem strašáka, rozvěsil ve větru klingající se CDčka, ale nic dlouho nefunguje, ptáci zřejmě přijdou na to, že jim nic nehrozí, a zeleninu zase uždibují. Máte nějaký spolehlivý... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika