Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rez orecha po vysadbe, 20.5.2016
Také bych se zeptal - jak se řeší ten malý, půlmetrový špičák? 1. Nechat volně rašit, v srpnu pak odstranit veškerý boční obrost a nechat jen jeden terminál? 2. Ten pak na jaře nechat, jak je, nebo seříznout? 3. Když bude po roce výška... celý příspěvek >
Název mateřídoušky, 18.5.2016
Dobromysl žlutolistá - Origanum vulgare " Goldtaler "?
Vesemeněná rajčata, 17.5.2016
No, ony jsou tak maličké, že když si to dám k nějakému jídlu, tak ho ani pořádně neochutnám, takže je nechávám ženě. Já mám nejraději bejbína, ty maj ještě trochu normální velikost! Ale žena tvrdí, že ty sweet cherry jsou ještě víc chutnější, takže... celý příspěvek >
Ano, taky jsem dával hnůj, a kompost, co už byl rozložený. Nevím, jestli byl z předminulého podzima, z jara či ze kdy. Stejně ho je málo. A funguje to dobře, vše pěkně roste. Takže nemám důvod to dělat jinak. Rajčata rozhodně zasadím.
Takže jen tvrdíte, že to je amatérské, ale nemáte argument, co je na tom špatného? Nemáte to dokonce odzkoušené? Hm, to je skutečně hodnotný názor.
Nevyzrálý kompost ničemu nevadí, máte s ním nějaké problémy? Jinak jestli byl dotaz na mě, tak nevím, jak stará jsou semena, hážu rajčata na kompost každý rok, stejná skladba. Kompost dávám do země na podzim.
Ale prosím vás... Jsou to normální plody, ale zůstaly třeba utržené tak dlouho na míse, až začaly měknout nebo nahnívat. Nebo spadené na zem a rozbité, což se také při trhání stává. Na kvalitu semen to nemá žádný vliv. Právě toto je funkce... celý příspěvek >
Problem s plotem, 17.5.2016
A čeho docílíte tím, že budete hrotit situaci a vytvoříte obrovské nepřátelství? Myslím si, že se pak sousedé budou mstít, kde to jen půjde, a život jim velmi znepříjemní. Zkrátka nic neřešit, postavit plot a ať si sousedi trhnou. Je to naprosto... celý příspěvek >
Nebyly ve skleníku. Byla pěstovaná venku a špatná byla vyhozena na kompost, který jsem navezl do skleníku. Tornádo F1, Bejbíno F1 a sweet cherry. Nejpravděpodobněji (nejvíc) bylo bejbín. Tak zasadím a uvidím. Za pokus to stojí. Pak sem napíšu... celý příspěvek >
Jarne mraziky 2016, 16.5.2016
No, jde mi spíš o to, že při náhradním vyrašení zůstanou suché konce větví a náhradní výhony jdou z boku a nejsou tak dlouhé a silné, tak jako by to bylo u původního výhonu. Starý strom neřeším, ten buď zmrzne, nebo obrazí znovu. Ale mladý bych chtěl... celý příspěvek >
Vytápění skleníku, 16.5.2016
Sálavé infrazářiče mají vysokou účinnost Jak to myslíte? Každé elektrické topidlo už z principu má de facto účinnost 100%.
Když fouká, nemrzne. Divné, u nás přestane foukat mnohem dřív, vždy při západu slunce. Jak velký/dlouhý mráz vydrží vyrašený ořech? Mám obrovskou roli potravinářské fólie, ale nechce se mi to nějak omotávat, ten mladý je 3m vysoký a nedělá se to... celý příspěvek >
Zastavení klejotoku, 16.5.2016
Tzn. tam, kde jsem ustřihnul větvičku na větevní kroužek, mám vyvrtat hlubší jamku do živého stromu o do ní nedávat štěpařský vosk, který to nezastavil, ale do díry natlačit Dendrosan?
Tak jo, dneska v noci zase mrzlo. Naštěstí jsem stihnul všechno přikrýt, až na jahody, na které mi nezbyl igelit ani textilie. Snad ten lehký mrazík kolem 0 květy nespálil... Otázkou je, co na to ořech, který začal částečně rašit, byl tenkrát... celý příspěvek >
Skladování zeleniny a ovoce v sezoně, 12.5.2016
Uf, těžko uvěřit takovým tvrzením. Česnek vydrží v suchu a teplotě něco pod 20°C třičtvrtě roku. Cibule taky několik měsíců v suchu a teple vydrží v perfektní kondici. Mrkev, i ta kupovaná, ten týden až dva nemá uložená v lednici problém. Brambory... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika