Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Cesnek mi nejde jako babicce, 8.6.2016
Podle fotky vypadá hlína dost tvrdě a nepropustně. Sám musíte vědět, jestli taková skutečně je, nebo to je jen zdání z fotky. Pokud tomu tak je, je potřeba ji nějakým způsobem udržovat kypřejší a propustnější. Druhá věc - zaštipujte květy, česnek... celý příspěvek >
Nakousané či naklobané jahody, 8.6.2016
Vyzkoušel jsem 1 tip - ze sololitu vyřízl siluetu dravce, nastříkl na černo a pověsil nad záhon. Zdá se, že to funguje, zatím žádná nová naklovaná.
A tráva roste a roste, 8.6.2016
Ano, vždyť to píšu. Proto to taky tazateli doporučuji.
Cesnek mi nejde jako babicce, 8.6.2016
Česnek má rád propustnou, hlinitopísčitou půdu, nikoli jílovitou. A nehnojit.
A tráva roste a roste, 8.6.2016
Zrovna včera ji najatý pán letos poprvé sekal, křoviňákem, 800m2, a do hodiny měl posekáno. Na podzim poseká podruhé. Tak to bylo myšleno a tak to tazatel může řešit, není v tom žádný problém. Než kupovat nějakou sekačku s mulčovačem, prostě koupit... celý příspěvek >
A tráva roste a roste, 7.6.2016
Ehm, vy chcete někomu diktovat, že když má koně, tak musí sekat, hrabat a sušit seno, a odebírat i od sousedů? Nechte raději lidem žít život podle svého, tady bič nemá co dělat! Tazateli: V případě, že vlastník pozemku pozemek dlouhodobě... celý příspěvek >
Rady pro absolutního začátečníka, 7.6.2016
Ve skleníku mně taky výrazně méně plodily oproti venku. Není to vina půdy (ta byla stejná), ale skleníku, proto už letos skleník nezaneřádím rajčaty a zůstaly pěkně venku.
Velké přírůstky, 6.6.2016
Zkoušel jsem vloni na renklódě založit druhé patro, ale střihal jsem až pozdě, snad v srpnu. Přesto se výhony druhého patra korektně vytvořily a stihly vyzrát.
Moj sklenik z CD profilov, 6.6.2016
Bejbína a Tornáda. Stonky tlusté jak palec, fakt mamutí rostliny, zpočátku nasazovaly hodně plodů, pak se začaly postupně vytrácet. Ale možná je to tím, že se vytvořila změť okurek s rajčaty a potlačilo to kvetení/plození...
Jak hluboko vyset semínka slunečnice?, 3.6.2016
2 cm.
Nové sazeničky, 3.6.2016
Přesně tak. Beru z nových i starých, a není v tom rozdíl.
Usychání levandulí, 3.6.2016
Jasně, s tím místem bych souhlasil, kdyby ani ty horní řady nebyly v tak perfektním stavu. Tam se jim ale daří, takže jsem tipnul na vlhko dole (je to jen teorie, zatím nikdo nedokázal relevantně posoudit, nikdo nemá podobnou zkušenost) - tedy učiním... celý příspěvek >
Jak vidíte, daří se jim velmi dobře v horních řadách, takže ve stanovišti ani zemině problém není. Jestli je problém ve vlhku ve spodní řadě, zkusím to pořešit tou drenáží a jinou směsí. Jinde v zahradě ji nepotřebuji (ani to nemá smysl, protože je... celý příspěvek >
To je teda nápad! A jako naschvál, abych mohl něco dát pod spodní řadu, bych musel rozebrat všechny horní, abych ji uvolnil. Jasně, rozumím, proto říkám, že by snad mohlo pomoct vybrat hlínu co nejvíc do hloubky a nahradit ji propustnější (směsí s... celý příspěvek >
Orná půda - sad, 3.6.2016
A kdo vám to řekl? Kdo vám to nedovolí? Třeba tady kousek se pěstují jahody na pozemku vedeném jako orná půda a pole je oplocené. Stejně tak i ostatní jahodárny. Ještě doplním, že pokud je tento pozemek v intravilánu (z vašeho příspěvku jsem to... celý příspěvek >
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika