Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata 2017, 3.1.2017
Zkrotit rajčata ve skleníku je téměř nemožné, vyzkoušel jsem to jednou a nikdy více. Jednak se musí velmi záhy neustále hlídat a odstraňovat vrcholek, druhak stačí odjet na týden na dovolenou a vrátíte se do neprostupné džungle. Naznal jsem, že nemám... celý příspěvek >
Roubování hrušní, 23.12.2016
Ale já chci venku, jen se ptám dopředu, abych věděl, s čím počítat. Jestli jsem správně pochopil, tak odpověď je "ano, od března není problém roubovat venku"?
Jesenno - zimné práce, 15.12.2016
Díky, tak jsem si myslel. Hodlám to taky tak provozovat, ale zarazilo mě, že někteří odmítavě vystupují proti posekané trávě pod stromy, že slimáci, že hraboši, že hmyzáci, že nebudou moct dýchat... ale pokud máte pozitivní zkušenost, tož výborně.
Jesenno - zimné práce, 15.12.2016
1. Zužitkuje pod stromy posekanou trávu beze zbytku, nebo musíte část odklidit, třeba na kompost? 2. Je vhodnější dát trávu pod stromy (s ohledem na vytvoření úkrytu pro škůdce, ale zase omezení odpařování), nebo je výhodnější ji zkompostovat a... celý příspěvek >
Kosa, 13.12.2016
Jestli vás tento způsob "diskuze" uspokojuje a vyžíváte se v napadání a generování profilu člověka z nevinného dotazu, tak si poslužte, co už...
Kosa, 13.12.2016
1. Ano, používám oslovení anonym jako vyjádření toho, že příspěvku připisuji malou váhu, pokud se člověk nechce pod svým názorem podepsat (je jedno, jestli celým jménem, nebo jen nějakým označením, jen aby bylo jasné, že se diskutuje s tím a tím). Je... celý příspěvek >
Kosa, 13.12.2016
Je smutné, že i vy se uchylujete k osobním útokům a domýšlení si o diskutujicích. Diskuze má být o tématu, nikoli o diskutujících osobách, není to slušné... Ale co už. Zase se to snažíte sklouzávat někam, kde to být vůbec nemá, už nemám chuť v této... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 12.12.2016
Ano, bylo by. Ale mám těch stromků víc, a jak mi zde bylo na podzim na můj dotaz potvrzeno, zasazení v zimě ničemu neuškodí (z jistých důvodů můžu sázet až po novém roce). Bohužel jsou mezi nimi zamíchány i ty broskvoně a obávám se, že nedokážu... celý příspěvek >
Kosa, 12.12.2016
Jedná se o pozemek pro sad, žádné rovnání neplánuji. Louka je pravidelně 2x ročně sečená, je dokonale rovná, tráva docela řídká. Nuže?
Kosa, 12.12.2016
Však říkám, matně si vzpomínám, že jako kluka mě to bavilo. Určitě zkusím, nějakou starou kosu mám, jen jí musím dát nové kosiště. Jen se ptám na časovou náročnost, zda je to srovnatelné s rotačními. Jde o to, že si nemůžu dovolit strávit třeba... celý příspěvek >
Kosa, 12.12.2016
Jen dotaz - při troše praxe, jak náročné (časově) je posekat louku 2000m2 kosou? Je to srovnatelné s rotační sekačkou? Pořizuji si pozemek, tak jsem nad tím uvažoval, že bych udělal něco pro své zdraví a přešel na kosu. Z dob svého dětství si matně... celý příspěvek >
Podzimní termín výsadby broskvoní, 12.12.2016
Já jsem právě taky rozpačitý z toho odrazování pro sázení na podzim. Sázel jsem stejně jak vy, v listopadu, jeden rok broskvoň, druhý rok broskvoň a nektarinku, zastřihával na jaře při rašení, a všechny 3 bez jediného problému. Ale letos budu... celý příspěvek >
Jesenno - zimné práce, 8.12.2016
Dovolím si vtrhnout do vaší diskuze a trochu odbočit - jak je to s těmi broskvoněmi? Proč je máte v poli a sázíte až na jaře - resp. jaký je rozdíl mezi zasadit je na podzim do pole a zasadit je na podzim na stanoviště? Mám několik broskvoní,... celý příspěvek >
Ovocné stromy u pole, 8.12.2016
Co máte na mysli tou ochranou malých stromků? Měl jsem za to, že ošetřovat nijak nepotřebují, kromě kadeřavosti proskvoní, a začne se teprve až proti monilii po pár letech, když začnou kvést. Co naznačujete tím prosycháním a ucpanými pletivy?
Jesenno - zimné práce, 8.12.2016
Někdy zalívám ze sudu, někdy ze studně a někdy vůbec, když prší, a ještě jsem žádný rozdíl v hodnotnosti vody nezaznamenal! Zajímalo by mě, co tím anonym myslel a co je podle něj "hodnotnější".
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika