Příspěvky uživatele - 112.187

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stagnující oulinská ringle, 1.8.2017
Nechci se přít, ale téměř jistě ne. Tyto čerstvé kůly jsem použil u celého sadu, ve většině případů stromky nemají problém. Nemluvě o tom, že ke kůlu by se dostal jen nepatrný zlomek kořenů, a stromek se takto chová už od jara, tedy v době, kdy ještě... celý příspěvek >
Stagnující oulinská ringle, 1.8.2017 Obsahuje fotku
Takto dnes vypadá na jaře zasazená oulinská ringle (vrchol už je uříznutý, byl suchý). Mám ji dát šanci do dalšího roku - je šance, že se vzchopí? Nebo je lepší ji na podzim rovnou nahradit novou?
Špičák ořešáku přestal růst, 1.8.2017 Obsahuje fotku
Mám problém se 2 na jaře zasazenými ořešáky - na jaře začaly rašit listy, ale záhy ukončily růst, a stále zůstávají ve stejné velikosti. Další 3 ořešáky, které jsou ve stejné oblasti zasazené, se chovají korektně. Neví někdo, co by mohlo být za... celý příspěvek >
Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017
Nikoli. U nás je vodné 37,95 za m3. Pletete do toho i stočné, což můžete lehce eliminovat podružným vodoměrem. Takže návratnost (ok, upravuji dle přesné ceny vody) 123 let platí. Další faktory, které jmenujete, na tom nic nezmění, pouze vám... celý příspěvek >
Kde se už nedá zahradničit?, 1.8.2017
Já nevím, jak to každý dělá, ale já mám na zalití zahrady spotřebu tak půl kubíku vody. Když si vezmu, že některé léto vůbec nezaprší 2 měsíce, pak kdybych zalíval obden, potřeboval bych nádrž 15m3. Což je nějakých 50000,- jen nádrž. Plus dalších... celý příspěvek >
Teplota ve skleníku během tropických dnů, 1.8.2017
Vidíte, teploměr se záznamem tam už nějakou dobu nemám. Ok, zkusím si vzpomenout a odpoledne ho tam umístím, samotného by mě to zajímalo. PS: a to stínění rajčat, no nevím - často jsem koukal, že ani ve středomoří rajčata nijak nestíní, a tam je... celý příspěvek >
Teplota ve skleníku během tropických dnů, 31.7.2017
Já teda nevím, ale mně to funguje tak nějak samo. Na konci jara tam rostly teploty nad 40°, paprikám i okurkám vadly listy, ale teď přes léto je to úplně v pohodě. Myslím, že to dělá ta masa rostlin, jsou tak velké, že dělají hodně stínu a pohlcují... celý příspěvek >
Do kdy přihnojovat rajčata?, 28.7.2017
Nedělejte si legraci, to je ekologický dusík, fofor, draslík, úplně jiné, velmi žádoucí a neškodné prvky oproti neekologickému hnojivu s dusíkem, fosforem, draslíkem, kde jsou tyto prvky špatné a dokonce karcinogenní...
Co je to za trávu?, 27.7.2017
Zajímavá informace... já ji na zahradě nemám, název taky neznám. Zkusil bych se zaměřit na ozdobnici velkou, ale hezčí je ozdobnice čínská v různých kultivarech.
Kopr, 27.7.2017
Vloni jsem vysel kopr na kraj záhonu a byl nádherný. Letos jsem ta samá semena vysel na to stejné místo, a jsou to třetinoví chcípáčci. Přitom péči jsem mu věnoval shodnou, záhon jsem i prohnojil kravským hnojem. Takže mám za to, že je to spíš o... celý příspěvek >
Schnoucí lísky, 26.7.2017
Zasadil jsem na jaře 5 malých lísek, všechny vyrašily, měly listy. Ale po nějaké době začaly listy usychat a v tuto dobu už má všech 5 všechny listy suché. Přitom chodím pravidelně zalívat nově vysazené stromky, vezmu při tom vždy i lísky, a když... celý příspěvek >
Snížení koruny, 26.7.2017
A co se změní, když bude koruna o kousek níž? Koruna bude úplně stejně velká, jen o pár centimetrů níž, což evidentně váš problém nezmění.
Špičák ořešáku přestal růst, 26.7.2017
Co pozoruji na svých stromcích, tak pokud na větvi zmrzne listí a už nevyraší nové (nebo zaschne i vyrašené), další rok už je suchá a neobrazí. Pokud obrazil zespodu, jsem přesvědčen, že nahoře je po něm.
Sázení rybízu, angreštu, 25.7.2017
Můžete sázet kdykoli, pokud je koupíte v kontejneru. Pokud prostokořené, pak až na podzim.
Onemocnění kaktusu?, 25.7.2017
Ne moc zřetelné... Jestli ty bílé chlupy nejsou součástí kaktusu, pak na nich máte červce. Mechanicky očistěte a pro jistotu oroste Mospilanem.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika