|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Ořešák oprava řezu, 30.1.2018 Už jsem byl nesčetněkrát svědkem toho, že ořešáky při rašení omrzly. Pak následkem toho často zaschly i celé metrové výhony.
Na vašem místě bych nic nestříhal a byl rád, že roste. Na stříhání je později ještě času dostatek. | | Popisky rostlin do květináčů, 30.1.2018 Sklenice, lock&lock krabička, zipovací igelitový pytlík,... | |
| | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 25.1.2018 Tak včera jste mi na mou otázku tvrdil:
Řeřichový test je na herbicidy. Pokud Vám ta řeřicha vyklíčí a v pořádku poroste, tak tam nejsou herbicidy, které by poškodily rajčata. Vladimír
Takže moc konzistentní nejste a nemůžu se bohužel na vaši... celý příspěvek > | | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 On k tomu byl i obrázek - v prvním byla zemina (A), v druhém kompost s 2 různými výsledky - B zakrslé rostliny, C pěkné rostliny. | | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 Řeřichový test je ale něco jiného!
Řeřichový test – jak zjistit zralost kompostu
Nezralý kompost obsahuje látky, které brzdí růst rostlin. Zejména při využití kompostu k předpěstování sazeniček a k rostlinám do truhlíku a květináče bychom si... celý příspěvek > | | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 Propařuje se proto, aby se zničila nějaká houba, (nechce se mně hledat jak se jmenuje) která způsobuje padání klíčních rostlinek, pochybuji, že když jsou v substrátu nějaké zbytky herbicidů, že tomu nějaké propařování zabrání. Padání klíčních... celý příspěvek > | | Doporučte zahradnický substrát pro předpěstování rajčat a paprik, 24.1.2018 To mě určitě zajímá, pokud to funguje. Můžete upřesnit, jak se herbicid v substrátu projeví na řeřiše? A je to spolehlivé - když bude řeřicha ok, budou i rajčata ok? | | Jaký nůž na roubování?, 24.1.2018 Nikdo vám nic kukat nemusí. Každý používá to, co je pro něj vhodnější a pohodlnější. Takže jste musel zaznamenat, že pro mnohé je skutečně lepší ulamovák než nůž, který neumí dokonale nabrousit. Máte s tím nějaký problém, že to musíte tak trapně... celý příspěvek > | | Množení sazenic rajčat řízkováním 2016, 23.1.2018 Spíš tak 14 týdnů... nevím, jestli se to dá tak dlouho udržet a trápit, když běžně je doba předpěstování (od semínka) 6-8 týdnů.
Teď mi nějak uniká smysl, a nebo jsem ho zapomněl, jestli jste se dřív o něm zmiňoval - proč, když jste nikdy... celý příspěvek > | | Rozbor zeminy -> vhodné hnojení, 23.1.2018 Na zatravněné hlinitopísčité půdě (kde "nikdy" nebyly stromy) jsem vysadil ovocné stromy, nyní jsem si nechal udělat rozbor a rád bych poskytl stromům vhodné hnojení.
Rozbor přikládám jako obrázek.
Na podzim jsem přihnojil hořkou solí a... celý příspěvek > | |
| | Pryšec trojboký - měkne - lze mu vrátit život?, 11.1.2018 Ještě bych doplnil - velmi dobře mu udělá, když jej od jara do podzima necháte venku na sluníčku. Krásně se zpevní a podpoří v růstu. | | Kdy řízkovat meruzalku, 9.1.2018 množení meruzalky
| | Chorvatský fíkovník, 4.1.2018 A jakou s tím máte zkušenost - funguje to? Někteří tu psali, že neprodyšné obalení fíkovníku přes zimu způsobuje plesnivění. | | Fólie versus mulč, 3.1.2018 Nj, závlahová mísa... tak jsem to měl - po obvodu drny po vykopání jam. Ale když jsem zjistil, jak blbě se pak kolem seká tráva, tak je postupně ruším a zarovnávám jimi díry, na které na pozemku narazím.
Když zalívám, tak 10l ke stromku, a ono... celý příspěvek > | | Fólie versus mulč, 2.1.2018 No tak organiku na podzim samozřejmě dodávám v dostatečném množství, ale je to jen v míse kolem stromku. Jde mi o vylepšení půdy i pod trávou mimo stromy, aby se stromy měly dobře i při rozrůstání mimo mísu, což jsem myslel, že tímto způsobem dodaná... celý příspěvek > | |
|
|
|
|