|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 To ale nikdo netvrdí. Zkopíroval jsem podstatné pasáže z výzkumu. Šlo o sledování účinků neonikotinoidů, v tomto případě imidaclopridu. Neonikotinoidy obsažené v Calypsu mají na včely stejný účinek. | | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 Není jedovatý. Má jiné účinky, psal jsem výše.
Třeba se nezakáže úplně proto, že vlastnící "osvědčení o odborné způsobilosti" mají povinnost jej nepoužívat v době květu ošetřované plodiny? To jen hádám jako pravděpodobný důvod. | |
| | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 Aspoň něco. Jde o princip, tyto látky jsou špatné a nějaké okecávání to nezmění. To, že někdo dělá něco špatně, není omluva pro to, abych to dělal taky. Třebas to nemá takový význam jako u většího souseda zemědělce, třebas mají velkopěstité s... celý příspěvek > | | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 u slivoní na konci kvetení (80% odkvetlých), u jabloní před květem
Takže včely ale do kontaktu s látkou přijdou, že?
Co uvádí výrobce, je poloviční pravda. Ale znáte následné výzkumy a pravé důvody, proč jsou neonikotiny... celý příspěvek > | | Stará jabloň s vlky, jak ji zachránit?, 21.3.2018 Ano, je to vidět všude okolo, není to ojedinělý exces, ale naopak téměř pravidlo. Schválně jsem si ale prošel ještě několik dalších literatur o řezu, a v žádné se tato doba řezu neuvádí. Oni to lidi řežou v dobré víře právě tak, jak se všude píše o... celý příspěvek > | | Nakup Calypso 480 SC, 21.3.2018 Samozřejmě, to je důvod jeho stáhnutí z trhu. Ale zde je krásně vidět charakter mnohých pěstitelů - následky jsou mi ukradené, hlavně že mám svůj zázračný přípravek a ochráním SVÉ ovoce před pár červíkama. On se přeci nakonec NĚKDO postará a pořídí... celý příspěvek > | | Nakup Calypso 480 SC, 20.3.2018 Když tomu věříte... Zkuste si objednat, třeba zjistíte, že už to dávno skladem nemají. A pokud ano, asi bych u ČOI řešil to, že prodávají zboží s prošlou min.dobou trvanlivosti. A ty větší balení se mohou prodávat pouze po předložení čísla Osvědčení... celý příspěvek > | | Nakup Calypso 480 SC, 20.3.2018 Nemá registraci právě proto, že Calypso bylo výrazně větší svinstvo než jiné přípravky. Aktivita naked11 je opovrženíhodná, nikoli přínosná činnost pro pěstitele. | | Rouby jabloní - možnost koupě?, 19.3.2018 Např. prodejce stromků v Uherském Ostrovu nabízí tuto odrůdu jabloně. Stojí pár korun, proč složitě a zdlouhavě shánět a roubovat... | | Postřik, 15.3.2018 Vhodným přípravkem proti škůdcům nebo chorobám, o které se vám jedná, ve vhodnou dobu (pro různé škůdce a pro různé regiony se termíny liší).
PS: já třeba neošetřuji ničím a švestek mám dostatek. Musíte upřesnit, co vás trápí. | |
| | Pěstování mochyně peruánské, 12.3.2018 Ano, tento důvod jsem taky uvažoval, a taky to udělal - půl dne slunce, půl dne stín. Bohužel to nepomohlo.
Takže zbývá otestovat přes léto přikrývání neprůhlednou fólií v pozdním odpoledni? | | Kuchynská soľ do bazéna, 12.3.2018 Protože aby se lépe prodávala předražená "speciální" sůl?
Můžu vám potvrdit, že už několik let bez problémů používám běžnou sůl. Ono se to složením od mořské nijak neliší, jen ta mořské obsahuje ještě další minerály (k funkci solinátoru... celý příspěvek > | | Pěstování mochyně peruánské, 12.3.2018 Je tu někdo, kdo tuto rostlinu úspěšně pěstuje?
Pokouším se o to už několikátý rok - poprvé jsem měl jen několik dozrálých plodů a obrovské množství zelených, protože jsem ji vysel pozdě a nestihla do mrazů dozrát (domníval jsem se). Další roky... celý příspěvek > | | Kadeřavost - jaký postřik je nejúčinější?, 9.3.2018 A prosím vás, kde jsou ti broskvoně? Já vidím jen pár pidistromečků. Bavíme se tu o ochraně broskvoní - uznejte, že váš způsob je na normální vzrostlé a plodící broskvoně, či dokonce sad, nepoužitelný. | | Ovocná stěna pana Kotyšana z Receptáře, 9.3.2018 Z vašeho příspěvku jsem to nevyčetl, ale předpokládám, že pěstování takových odrůd znamená větší množství pravidelné chemické ochrany? | |
|
|
|
|