|
Příspěvky uživatele - 112.187
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 14.6.2018 To bych taky rád viděl!
Když už jsme u toho počítání: řekněme, že hbitě naplním konev na 3 doby - ponořit, vytáhnout, uchopit, tj. 3s. Druhou to samé, tj. 3s. Pak s nimi jdu průměrně dejme tomu 10m doprostřed záhonu, jednou konví kropím 15s,... celý příspěvek > | | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 14.6.2018 "miliony tun umelych hnojiv, pesticidu, fungicidu, herbicidu, Roundupu a dalsich, ktere mnozi kvuli chamtivosti, lenosti a tuposti pouzivaji"
Asi jste si spletl fórum. Toto je o zahradě a zahrádkářích, takže vaše výlevy s námi nemají vůbec nic... celý příspěvek > | |
| | Povinnosti vlastníků pozemků, 14.6.2018 Mnoho obcí má vyhláškou stanoveno, že o nedělích a svátcích se nesmí provozovat hlučné práce. Naše není výjimkou. Dodržuje se to. Soboty většinou omezeny nejsou, protože většina lidí přes týden pracuje a nemá čas řešit práce kolem baráku, takže aspoň... celý příspěvek > | | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018 Aha. Tzn. jste tedy pouhý troll, který tady všechny sepsuje za používání chemie a označí za líné a tupé, ale neumí říct, jak to dělat bez ní. Ok, žádná odpověď, taky odpověď. Asi jsem neměl vůbec reagovat, protože tento váš výlev bez jakéhokoli... celý příspěvek > | | Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 13.6.2018 Ehm, já nemám nikterak velkou zahradu, ale na rozumné zalití spotřebuji min. 0.5m3. I tak si nemyslím, že je dostatečně zalito (po pěkném dešti je ten rozdíl sakra poznat). A nosit 50-100 konví, tak to snad nemyslíte vážně? Na tom by člověk strávil... celý příspěvek > | | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018 A co kdybyste si přečetl můj příspěvek ještě jednou a zkusil na něj zareagovat korektně? Psal jsem, že můžete mít příznivé podmínky, ale mnoho lidí takové nemá. Psal jsem, že taky zeleninu neošetřuji, v tom se shodujeme. Tunely pro květák fakt... celý příspěvek > | | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 13.6.2018 Máte už ověřeno, že není potřeba chemie, ale nemáte ještě výnos? Hm...
Víte, naprosto jste pominul, že každý má úplně odlišné podmínky, a nemůžete říct, že "lze vypěstovat bez jakékoli chemie", protože u vás potřeba není!
Někde můžou být... celý příspěvek > | | Malé čerpadlo na dešťovou vodu, 11.6.2018 Moc nerozumím tomu, proč trváte na co nejmenším výkonu. Já mám ve studni (2m hluboko) celkem výkonné ponorné čerpadlo, kterým čerpám užitkovou vodu do baráku i na zalívání (převýšení tak 8 m, délka tak 40 m 32mm HD trubky), a tlak je (čerpadlo má... celý příspěvek > | | Ryngle wazonova - neštovice?, 8.6.2018 Viz. vlákno
Řez ryngle oulinské
a
Jak rozeznat Oulinskou, Ontario a Washington?
| | Ryngle wazonova - neštovice?, 8.6.2018 Někdo (Ing. Fidla?) tu opakovaně tvrdil, že oulinská neexistuje, došlo prý k záměně, tedy že pěstiteli prodávané ontario a oulinská jedno jest. | |
| | Prosím o určení rostliny, 7.6.2018 Narcisy. | | Postřik proti plevelu, 7.6.2018 To, že vy brambory nepěstujete, protože by vám je zdecimovala plíseň, podle vás znamená, že je nemá pěstovat ani nikdo jiný? Nebo chcete říct, že přípravky pro jejich ošetření jsou určeny výhradně pro velkopěstitele a mohou se kropit pouze v množství... celý příspěvek > | | Rubinola - řezat či nechat být?, 7.6.2018 Pane Polehla, nikdo nemanipuluje, diskutující zcela jasně přiznávají, že rezistence u rezistentů je dávno prolomena, a chorobami(strupovitostí) trpí také. Nevidím u nich žádnou zaujatost ani náznak "agentství". Nevím, proč proti nim neustále... celý příspěvek > | | Nejranější odrůdy meruněk II, 6.6.2018 Měl bych dotaz, vzhledem k tomu, že čekám první větší úrodu, jak se k tomu příště nejlíp postavit. Na vašich fotkách vidím, že jsou meruňky ve velkých neprobraných trsech, přitom se doporučuje protrhávat po cca 8 cm, aby jich nebylo tolik a dosáhly... celý příspěvek > | | Za jak dlouho po postřiku půdy Roundupem tam mohu vysazovat zeleninu a ovocné stromky?, 6.6.2018 Tak ještě jednou. Píšete:
glyfosát samotný je pravděpodobný karcinogen a má celou řadu dalších negativních účinků, uvažuje se například souvislost s výskytem autismu.
sedm let poté, co glyfosáty přestal používat, se rezidua stále objevovala v... celý příspěvek > | |
|
|
|
|