|
Příspěvky uživatele - 218.212
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Uzeni ryb, 25.5.2019 Určitě opláchnout a ze začátku lehce sušit, aby jste je neuvařil, musí ae zbavit vody proto asi neomývá. |  | Rajčata 2019/2, 29.4.2019 Tyto zápasy s přírodou se Vám nikdy nevyplatí, to si může dovolit člověk co má čas a peníze a vysledek taky asi nebude 100%. Cesta a pravda bude, jako vždy, někde uprostřed. |  |
|  | Odcházení jahod, 26.4.2019 Takto mi zavlažují moje květináče - 2x knot. Nejnovější moje teoreie je, že jsem ty jahody uvařil na sluníčku, sazenice které zůstaly na parapetu uvnitř balkonu jsou OK, při přesazování mě hlína hřála do rukou a také ty první sazenice nebyli... celý příspěvek > |  | Co je to za prunus?, 25.4.2019 Jestli roste-"Roste bujně, metlovitě, habitus keře je poměrně nepravidelný, větve jsou vystoupavé." může to být Prunus triloba.
citace wiki
|  | Rajčata - plíseň?, 24.4.2019 Může to být jenom od slunce, z místnosti se dostali na přímé slunce, nechte je být, uvidíte později jak se jim bude dařit. |  | Rýchlenie rajčat 2019, 17.4.2019 Pokud to není vlhkostí tak možná nejsou ještě dost silné a plod neuživý. Mě se neopýlili ty co se dotýkali strečky. |  | Rýchlenie rajčat 2019, 17.4.2019  Loni jsem začal 15.4., myslím, že bylo podobně, záhony jsem omotal strečkou, ale spíš jsem uškodil, protože květy zvlhli a neopýlili se. |  | Rýchlenie rajčat 2019, 17.4.2019 V pátek 19.4.19 se chystám vysadit všechny rajčata ven, co si o tom myslíte? |  | Usychající sazeničky rajčat - prosím o radu, 16.4.2019 Takto přesně odešli moje jahody v samozavlažovacích květináčích, nějaká plíseň nebo co, u jahod jsem tipoval fytosporu u rajčat nějaká obdoba, moc teplo a vlhko, ty taplety to potvrzují, jsou moc vlhké a asi jste je měl někde blízko okno. |  | Odcházení jahod, 9.4.2019 Několik let používané zeminy, (rajčata, papriky). Bez plísně. Rozřízl jsem srdíčko a byli tam hnědé skvrny a celé bylo do červena/hněda. |  |
|  | Odcházení jahod, 9.4.2019 Kde se ty choroby berou? |  | Odcházení jahod, 9.4.2019  Koupil jsem ve Vraňanech sazenice: Evie2, Selva, Korona, Karmen cca 60 sazenic, asi 30% mi jich odešlo, asi phytospora. Dokážete někdo poradit? Aliette nemůžu nikde sehnat, zkusil jsem Ridomil i když je na jahody zakázaný, ale asi bez výsledku, mám... celý příspěvek > |  | Habanero Orange, 21.3.2019 I 14 dní, chtějí větší teplo, loni jsem dělal chilli a nejlépe klíčili semena z čerstvých plodů. |  | Rýchlenie rajčat 2019, 18.3.2019 Ha, ha tak to vypadá na prvomájový kečup, nazval bych to zimní pěstování rajčat s pozdní jarní sklizní. Určitě dejte vědět kdy bude první sklizené rajče. Jinak ty rajský vypadají skvěle. |  | Rajčata Hranáček, Strabena, Nelinka, 16.1.2019 Dík za reakci, zkusím trefit nějakou dobrou várku a asi vyzkouším. |  |
 |
|
|
|