Příspěvky uživatele - 161.55

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za strom?, 6.1.2014
Ale jak jsem se znovu podíval na ten obrázek, tak to bude Sorbus, Tavolníkovec je má protáhlejší do špičky. Tonda
Co je to za strom?, 6.1.2014
Nebo Sorbaria sorbifolia Tonda
Prodat či neprodat, 30.12.2013
Ne vše lze měřit jenom přes peníze. Hodnota pozemku zůstává i když ne každý ji ocení penězi a ta skutečná hodnota je ve vlastní realizaci svých přání, pohledu na to co se podařilo, roste, kvete a přináší radost Tonda
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 26.12.2013
Ten větší bych zkrátil, jak potřebujete a ten druhý bych nechal jako rezervu pro případ, že by větší neobrazil. V případě, že poroste, tak bych až v dalším roce či za dva roky ten druhý zrušil. Tonda
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 26.12.2013
Pokud kořenový bal moc neutopíte a bude v pořádku, tak se povede i silné snížení na 130 a obrazení novým obrostem. Ten bych ale nija nezastřihával, ať nabere sílu na další rok a až pak zapěstovával korunu Tonda
Příliš vysoký kmínek - přesadit hlouběji?, 25.12.2013
Taky jsemm pro, raději naroubovat na nějakou podnož Tonda
Roubování meruněk, 3.12.2013
Zdravím sadaře, tady to vypadá jako štrejchání se mezi zástancem jednoho a zástancem druhého způsobu. Já využívám odkládání roubů na severní straně boudy na nářadí. Ledničku jsem nezkoušel, nestojí mi za to ty řeči od manželky, že to tam zavazí... celý příspěvek >
Kudy monilie?, 23.9.2013 Obsahuje fotku
Zravím všechny, nevím, zda toto patří do daného vlákna, ale na plodech, které mi nyní dozrávají, měla by to být Gabrovská, se objevuje poškození plodů dle fotky (deformace, svrásnění). Můžete mi poradit, co je příčinou? Mimochodem, měl jsem... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika