|
Příspěvky uživatele - 167.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cerv v kmeni topazu, 29.4.2019 je to Okan Hruskovy – najvacsi stredoeuropsky motyl
na prvy pohlad bolo iste ze ide o nocneho motyla, nevedel som aky, takze tieto krasavce mi stromceky nelikviduju, nastastie |  | Cerv v kmeni topazu, 29.4.2019  dnes rano po miernom dazdi takyto krasavec |  |
|  | Usychajuca mlada jablon, 25.4.2019 dakujem pani,
hmyz uz mozme vylucit, mospilan+topas, skusim viacej zaliat |  | Usychajuca mlada jablon, 24.4.2019  ahoj,
vysadba na jesen 2018, vyrasila normalne, listy zasychaju, dovod neviem.
co by s nou mohlo byt? ako ju zachranit?
tom |  | Cerv v kmeni topazu, 18.4.2019  Ahojte, myslim ze rovnaky skodca, lucy m25, stromcek narozdiel od topazu neusycha (zatial), do otvoru vstreknuty reldan, co dalej? Drotom posmarat vovnutri? |  | Postřik proti mrazu, 16.4.2019 moj protimrazovy potrek pri springblushe: dt tvarnice s kahancami vo vnutri, ciastocne prekryte azbestovou doskou..nastastie som ucinnost nepreveril, u mna dnes rano nemrzlo, Tom, Nitra |  | Pilatka švestková, 15.4.2019 v sobotu som dal reldan na katinku a toptaste. hanita, haganta a cacanske maju este kvety s cmeliakmi, tak mozno dnes.
reldan je tekuty a pomerne velke mnozstvo takze sa lahko davkuje na mensi objem.
opalti sa pridat k insekticidu aj... celý příspěvek > |  | Cerv v kmeni topazu, 11.4.2019 presne tak pan SPCH, popracovna rutina - kavicka a prechadzka po zahradke :) |  | Cerv v kmeni topazu, 11.4.2019  Toto mi zostalo zo stromceka..vykopat ho nejdem, zakoreneny je, puci, skusim zapestovat znovu |  | Cerv v kmeni topazu, 10.4.2019  ahojte,
niekde tu na fore som uz podobneho skodcu videl ale nemozem to najst. vcera som ho videl nazivo v zahradke a zial vidim aj skodu aku napachal. viete poradit s identifikaciou skodcu a navrhy ako predchadzat napadnutiu ostatnych... celý příspěvek > |  |
|  | Dá sa dvojročný semenáč štepiť/očkovať?, 5.4.2019 dakujem, potesili ste ma.
chcem si rozmnozit odchadzajucu zltoplodu jablon "ex-heliodor", tak som vysial jej jadierka (afinita k vlastnemu semenacu by mala byt vyborna), nie je to skolka, je na trvalom stanovisti.
aky je dalsi postup? v... celý příspěvek > |  | Dá sa dvojročný semenáč štepiť/očkovať?, 5.4.2019  pan Vyslouzil, podoba sa nieco na fotke na jablonovy semenac? |  | Jak na jarní střih, 5.4.2019  Ahoj Marek, moze vyrast letorast aj z pucika kde boli kvety?
hned po foteni som kvety po jednom ostrihal, pockam. z foto to nevidno, ale napr 3 horny pucik je rastovy, tiez by som chcel mat korunku trosku vyssie.
..aspon vieme ze aj na... celý příspěvek > |  | Rozkvétání broskvoní, 5.4.2019  je toto ruzovity kvet? mal by patrit amsdenovej |  | Napadení meruňky - klejotok, 5.4.2019  2 poskodenia glejotokom na kmienku, jedna sa o jesennu vysadbu, Leskora na ZR, ma cenu cistit a zachranovat alebo radsej zrezat (rasi aj pod poskodenym miestom), strata roku nevadi |  |
 |
|
|
|