|
Zalozeni visnoveho sadu, 23.3.2018 Špatně |
 |
Klíčky z brambor, 16.3.2018 Ano, narostou opravdu krásné brambory. Jen je potřeba klíčky sázet poměrně hustě oproti klasickým hlízám. |
 |
|
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 13.3.2018 Jojo, mě už česnek řádkuje. Docela mě to překvapilo, protože jsem ho sázel docela hluboko. Je to radost pohledět. |
 |
Rozmarýn v zimě, 9.3.2018 Vypadá to jako rozmarýn, voní to jako rozmarýn, a není to rozmarýn? |
 |
Rozmarýn v zimě, 7.3.2018 Můj rozmarýn si vesele vegetuje na znojemsku. Nejnižší teploty letos byly cca -13 a nižší nebývají ani jiné roky.
-25 tady nepamatuji, takže nevím, zda by to rozmarýn rozchodil. Ale jisté je, že i letošních -13 přežil bez újmy a bez... celý příspěvek > |
 |
Rozmarýn v zimě, 6.3.2018 To jste sice napsal moc hezky, ale nic to nemění na věci, že mám rozmarýn již několik let na stanovišti venku a žádné poruchy nevykazuje. A s levandulí si ho určitě nepletu, tu mám na úplně jiném místě, taky bez poruch |
 |
Rozmarýn v zimě, 4.3.2018 My jsme měli jen -13 st., ale rozmarýn je úplně v pohodě. Je na stanovišti několik let a nikdy mu zima neublížila. |
 |
Rozmarýn v zimě, 4.3.2018 Mě přezimuje venku na záhoně, tak proč by nevydržel ve světlém sklepě? |
 |
Česnek v únoru do země?, 1.2.2018 Vloni jsem takhle sadila část sadby česneku v listopadu a druhou část pak v únoru. Rozdíl ve velikosti palic a stroužků při sklizni nebyl žádný, v únoru sázený česnek jsme sklízeli jen o týden později (květní stvoly se napřimovaly o týden později). |
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 29.1.2018 A už někomu někdy zmrznul česnek? Často bývá v tuto dobu vylezlý, ale že by zmrznul a nebyla úroda, to tedy nepamatuji. |
 |
|
 |
Už vám leze podzimní česnek?, 6.1.2018 Sadila jsem dneska, taky ještě neleze. |
 |
Co je to za bylinku?, 9.12.2017 Myslím, že je to kalísie vonná. Mám ji také. |
 |
Kterak co nejefektivneji zkompostovat vetsi mnozstvi travy, 24.10.2017 Naopak, velmi dobrej nápad. Takto pěstované brambory nemají chybu! |
 |
Hrušeň na kdouloni, 16.10.2017 S těmi nároky na vodu u kdouloní to nebude tak horké. Máme kdouloně na plném slunci a celou sezonu bez jediné zálivky. A to v suché oblasti znojemska. Úroda je bohatá, každoroční a plody velké. Hrušky naroubované v koruně kdouloní však mají jen velmi... celý příspěvek > |
 |
Druhy moštů, 13.10.2017 Hroznový. Je moc dobrý. |
 |