|
Příspěvky uživatele - 135.132
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rajčata 2019, 23.11.2018 Firma Moravoseed má ve své nabídce čtyři balkónové odrůdy rajčat: Vilma, Venus, Aztek a Bajaja. Žádné z nich jsem nikdy nepěstoval. Jen z informací na internetu (mimo jiné před čtyřmi dny ve vlákně "Rajčata venku do Vánoc") si myslím, že vhodná by... celý příspěvek > |  | Rajčata venku do Vánoc?, 21.11.2018 To je zajímavé. Vilma by měl být determinantní trpaslík, to znamená, že by tak vysoký nikdy neměl být. Odkud jste měl semínka?
Vladimír |  |
|  | Rajčata venku do Vánoc?, 18.11.2018 Tipoval bych, že rajčata venku už nemají žádnou chuť 0/10. Nebo se mýlím?
Vladimír
|  | Rajčata 2019, 11.11.2018 Nechci Vás nijak odradit. Ale proč zrovna tyto hybridní odrůdy? Byly snad populární v letech 2014-2016, ale dnes, kdy jsou podle mne přinejmenším stejně dobré české odrůdy, tak je zbytečné shánět nějaká semena na Ebay. Jejich kvalita je pofiderní,... celý příspěvek > |  | Výsevní pásky, 4.11.2018 Pro mne je to opravdu dobré, protože protrhávání mrkve a petržele je jednou z mých neoblíbených prací a po tom hrbení mně bolí záda. Jinak si to můžete vyzkoušet a třeba si najít, čím to pro vás je výhodné nebo nevýhodné, každý máme jiné... celý příspěvek > |  | Rajčatový hokus pokus - plísni navzdory, 1.11.2018 Překvapivě rostly normálně, ale nebyly kulaté.
Vladimír |  | Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 5.10.2018  Dnes bylo pěkné počasí, tak jsem se dal do likvidace rajčat. Všechno jsem otrhal, jen jsem nechal nějaké rostliny se cherry rajčaty (dvě Arielle F1, dvě Mini Kumato a pět nebo šest... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 5.10.2018 Milane, klidně si tvoř teorie a ověřuj je. Až je ověříš, tak se rád s nimi seznámím. Zatím nic zajímavého, jen ty teorie.
Vladimír |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 3.10.2018 Pokud tě to baví a nemáš jiný program, tak je to v pořádku. Jen bych chtěl připomenout, že SH je většinou způsobena tím, že kořenový systém je menší než by bylo potřeba a proto není schopen přijmout dostatek vápníku. Že během sezóny až kořenový... celý příspěvek > |  | Pěstování rajčat na netkané textilii?, 2.10.2018 Diskuze je to jistě zajímavá, ale o tom, že by černá folie tkaná nebo netkaná měly nějaký negativní vliv na růst a sklizeň rajčat pochybuji. Já používám černou tkanou a nemám potřebu to nijak měnit. Netkanou černou používají v Lednici (Moravoseed) a... celý příspěvek > |  |
|  | Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 29.9.2018 Na 8,5 m2 v žádném případě nemáte 100 rajčat. Možná máte 8,5 m2 půdy, ale rajčata nepotřebují jen půdu, ale také světlo, atd. Vaše informace byla přinejmenším zavádějící.
Vladimír
|  | Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 29.9.2018 Kdyby napsal, že na jednom záhonu má dvanáct rajčat, a že těchto záhonů má osm nebo devět, tak by to bylo OK. Ale nevidím důvod, proč to tak napsal. Chtěl se pochlubit? A potom se diví, že tomu nikdo... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 29.9.2018 Tak já na těch 8,5 m2 vidím jednu kóji a v ní 12 ks rajčat. Já také mám rajčata v kbelících, kterých mohu dát na 1 m2 16 ks. Nikdy bych nenapsal takovou blbost, že mám na 10 m2 160 rostlin... celý příspěvek > |  | Sklizeň rajčat a paprik - 2018, 29.9.2018 Fotit umíte, tak nám ukažte, jak těch dvanáct rostlin (tyčkových a také keříčkových) na té paletě u vás vypadá.
Vladimír
|  | Jak pěstovat dýně a cukety na jednom místě, 28.9.2018 Nechápu, proč by mělo být s vyvýšenými záhony méně práce než s normálními záhony. Můžete mně to vysvětlit v čem to je? Já pěstuji cukety a dýně normálně na záhonech a po zasazení jen zalívám. To je vše co... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|