|
Příspěvky uživatele - 128.103
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sezona výsadby ovocný stromků začala, 5.11.2018 V sobotu jsme zakoupili polokmeny Ontario, Jonathan, Krasokvět žlutý, Zvonkové a hrušeň Špinku roubované na semenáčích ve školce Ing. Bočka v Crhově. Stromky krááásné, výběr odrůd velký. Byli jsme na výsost spokojeni, můžeme jen doporučit.
Ale,... celý příspěvek > |  | Nevíte někdo, co to je za strom?, 3.5.2018 Děkuji moc za rychlou odpověď. Elena
|  |
|  | Nevíte někdo, co to je za strom?, 2.5.2018  Prosím, určí někdo tenhle strom. Foceno loni v létě. Děkuji. |  | Co je to?, 15.4.2018 Připomíná mi to semenáčky rudbéckií.
|  | To už tady jednou bylo, 29.1.2018  Pro Jiran 69
Musím se zastat Negevicovy... hrušky nejsou o nic menší než Šídlenky a možná jsou větší než Špinky. Pro srovnání foto plodů přímo na stromě.
A pálenka z nich je přímo skvostná.
|  | Co je to za květinu?, 28.11.2017
G
M
T
Rozpoznat... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina připomínající citrusy, 28.11.2017 Psidium?
G
M
T
Rozpoznat... celý příspěvek > |  | Koňský hnůj?, 16.11.2017 Říká se, zda je to pravda nevím, nenechávali jsme dělat půdní rozbor, prý hnůj s hoblovačkami nebo pilinami okyseluje. |  | Kde sehnat růži Koré, 7.10.2017 Dobrý den, měl ji v letošní nabídce pan Šíp ve Skaličanech, teď už je vyprodaná, zkuste si zamluvit na jaro. Případně přímo u pana Urbana v Želešicích, ten ji ale v nabídce nemá. Ale co kdyby, že... |  | Jak odstranit lepidlo po etiketách, 5.10.2017 Dost etiket, aspoň co mám odzkoušeno, jde docela dobře stojním olejem - řepkovým, slunečnicovým.. tím levným. Tuhle radu jsem vyčetla právě někde tady. Elena |  |
|  | Ohlodané plody rajčat, 15.8.2017 Dospělé mandelinky bramborové - touhle dobou toto zvládnou, jsou značně nenažrané, nakusují i brambory a lilky. |  |
 |
|
|
|