|
Příspěvky uživatele - 84.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zahradní drtič nebo štěpkovač, 11.7.2017 Jistě, máte pravdu.Napsat tazatelce, že rozumí dobře doporučení na pomaluběžný válcový drtič, znamená taky jí připomenout že bude potřebovat taky pákové nůžky a dávat do toho stroje větve do velikosti 3cm t.j. síla násady na mop(ten snad má... celý příspěvek > |  | Zahradní drtič nebo štěpkovač, 10.7.2017 Důležité je, aby se tazatel orientoval.Proto jsem vložil fotku.To, že se to jmenuje obráceně, tak s tím nic nenadělám.Válec se točí pomalu a vetev uštípne a taky rozdrtí.To druhé rychloběžné větev nožema jenom odřízne a snad se tomu říká... celý příspěvek > |  |
|  | Zahradní drtič nebo štěpkovač, 10.7.2017  Kupte si pomaluběžný drtič, aby měl válec, když se podíváte dovnitř. |  | Mrtvý králíček, 7.7.2017 Tak ona má každá mince dvě strany.Nebudu tady kázat, že očkovat králíky je správné, když to nedodržují ani u lidí.Nebudu plakat že má králíček málo místa, když se mi to nezdá.Stísněný a stresovaný si připadám já, když jsem někde na sídlišti v... celý příspěvek > |  | Prodáváte králičí maso, 29.6.2017 Králík je drahé maso.200kč za celého nic nevypovídá.To může být 1 kg nebo 2 kg.Aby se na mě někdo šklebil že jsem drahý, tak si je raději sním sám.Ať si jdou koupit za 46kč kuře.Májí to levnější. |  | Mrtvý králíček, 23.6.2017 Mám trochu jinou zkušenost.Kdysi jsem si koupil různé napáječky.Ty s kuličkou, ty na pet láhev a někde v sáčku mám i ty jazýčky.Jsem zas u misek.Denně je meju, pokud jsou špinavé.A když tam králíkovi necháte jak misku tak napáječku, třeba i týden,... celý příspěvek > |  | Křovinořez a žací nůž - možnost zlomení?, 17.6.2017 Už v základní otázce je to špatně, Na něco se ptáte a hned si odpovídáte.Nemyslím, že zrovna dobře.
U rotační sekačky, dřív než praskne nůž, tak je na řadě unašeč a jeho kolíčky, dál ohnutí kliky a pod.Dělení nože na odletající kousky se neočekává,... celý příspěvek > |  | Jak seřídit spojku křovinořezu, 7.6.2017 Tyto problémy má každý, kdo dal pletivo hodně dolů a není mezi zemí a drátem mezera pro strunu.Nezlobte se na mě, ale to je zase hrozný dotaz.Čím hloupější, tím zase větší hádky.Copak jsem trotl abych upravoval broušením pružiny, nebo závaží spojky?K... celý příspěvek > |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 3.6.2017 Nesouhlasím.Pokud to někomu pomůže a nekoupí šunt tak pokračujte.Otírejte se.Opakování-matka moudrosti. |  | Jakou sekačku do 10 000 Kč, 1.6.2017 Ten zoufalec možná ani neví jak 10m široký pás pole a 1km dlouhý vypadá.A na to 2 nádržky.A vy pane z Hor jak každemu s oblibou říkáte anonyme.Pamatujete loni nebo snad už před loni, jak jste se dohadoval že křovinořez poseče hravě 1000m2/určitý... celý příspěvek > |  |
|  | Dural vs.ocel, 26.5.2017 Tak nápad je to dobrý to zmrazení, děkuji všem, ale já nejvíc věřím tomu tvrzení, že vlivem chemické reakce se s toho stal nerozebiratelný spoj.Hliník zarostl do železa.Odsoustružit se to nedá a odvrtat taky ne.Co vím bezpečně tak se to dá... celý příspěvek > |  | Dural vs.ocel, 26.5.2017 Poprosil bych o zamyšlení, jak od sebe oddělit duralovou trubku, která je zasunuta v ocelové a postupem času tam zarostla.Nějaká chemická reakce?Plamen a hrubá síla je vyloučena.Něco jako se čistí konvice octem, tak to by semi líbilo.Chemicky.Neví... celý příspěvek > |  | Česká rajčata, 22.5.2017 No já myslím že je můžete vidět když si najdete vlákno //a zase ty fleky // dole 13.5.2017 v 19.18 hod.My co pozorně čteme, tak víme, že už jsme je někde viděli. |  | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 17.5.2017 Taky dělám strunou jako první, vysekám to kolem plotů, záhonů sudů a skleníků a pařníků... a pak to sekačkou všechno seberu do koše.Obráceně se mi to zdá pracnější, podobně nepřijatelné, jako si koupit v roce 2017 sekačku na baterie. Pro normální a... celý příspěvek > |  | Black and Decker CLM3820L2 aku rotační sekačka, 17.5.2017 Tady s toho nakonec vznikne dojem, že děláte reklamu.Tak si těch zbylých 200m2 udělejte taky tak, aby jste tam neměla překážky a členité záhonky.Aby jste to mohla sekat nadále šňůrou.Tedy el.sekačkou Už vás tahat šňůru za začlo asi bavit. |  |
 |
|
|
|